in

3 NAJPOŽELJNIJE ŽENE HOROSKOPA O KOJIMA SVAKI MUŠKARAC SANJA

3. Lav Ona će pretvoriti vaš život u najljepšu ljubavnu priču, oplemenit će vašu dušu i otvorit će vam nove poglede na život, o kakvim niste ni sanjali. Kao djevojka i supruga ona će biti dragulj koji ćete rado pokazivati, ali i ljubomorno čuvati od pogleda drugih jer njena veličanstvenost nema premca. Obožavat ćete je, […] More

3. Lav

Ona će pretvoriti vaš život u najljepšu ljubavnu priču, oplemenit će vašu dušu i otvorit će vam nove poglede na život, o kakvim niste ni sanjali. Kao djevojka i supruga ona će biti dragulj koji ćete rado pokazivati, ali i ljubomorno čuvati od pogleda drugih jer njena veličanstvenost nema premca.

Obožavat ćete je, oslanjati se na nju, jer ona je ta koja nikada ne zaboravlja na emocije i potrebe svog izabranika. Ona je vaš životni saputnik, prijatelj, saborac u ljubavi i neprilikama, osoba bez koje nećete moći da zamislite nijedan dan.

I sami ćete shvatiti da vas niko neće iskrenije i realnije voljeti od nje, jer njeno srce je iskreno, nesebično i smjelo, a njen lik, tijelo, pogled i glas biće vaša duševna hrana i droga.

Od vas će očekivati da budete iskreni i svoji, da pazite na nju i da je volite, podjednako nesebično i iskreno jer samo ona to zaslužuje. Ni u jednoj sferi života nećete imati toliko zadovoljstva nego u ljubavi sa njom. Ona je jedina osoba zbog koje možete slobodno ostaviti sve čime se trenutno bavite i slijepo poći sa njom u nepoznato. Sa njom ćete se više puta u životu preispitivati da li je uopšte zaslužujete, a tada nemojte smetnuti sa uma da ovakvu blagost i ljepotu ipak trebate i da zaslužite i nagradite.

Da li stvarno mislite da ovakvo savršenstvo dolazi bez cijene?

2. Strijelac

U svačijoj životnoj priči postoje događaji koji se pamte cijelog života, a dan kada prvi budete put poljubili ovu vatrenu kraljicu ledenog pogleda, biće to jedno od vaših najdražih sjećanja. Ukoliko ste imali sreće da vas žena u znaku Strijelca odabere i zavoli, na pola puta ste do raja.

Donijet će vam toliko uzbuđenja i pozitivne energije, da će vam trebati tri života da sve to potrošite. Ispunit će vaš život srećom, ljubavlju i snagom, a njen vispren um i beskrajna kreativnost donijet će potpuno novu svježinu u zajedničkom životu i poslovima. Savršen spoj ljubavnice i prijatelja, ovo divno i odano biće sjajan uzor djeci koju će voljeti kao samog Boga.

Od muškarca traži naklonost, nježnost, posvećenost i povjerenje, ali i spremnost da u svakom trenutku sa punim razumijevanjem za njen avanturistički duh otplovite u neku bajkovitu pustolovinu. Ona će iz vašeg život zauvijek odagnati negativne misli, pesimizam i dosadu, a vas će bodriti i beskrajno voljeti.

Nemojte nikada stati na put njenom duhu i gušiti njenu energiju, jer to je suština njene ličnosti, a ona će vam biti iskreno zahvalna.

1. Rak

Račica je jedinstveno i neponovljivo dobro biće, odana i privržena, dama za primjer. Ona će u vašem životu potpuno promijeniti zakone fizike i okrenut će vaš život naopačke. Ona je u stanju da od bilo koje kuće napravi dom i pruži vam iskrenu toplinu u svakom aspektu života.

U krevetu je u isto vrijeme nježna, snažna, senzualna, neukrotiva i nepredvidiva. Njene poljupce sve zlato ovog svijeta ne može da kupi. Njena iskrena duša traži osobu koja zna da voli i koja će znati da razumije njene tihe uzdahe. Muškarca koji će joj pružiti podršku i boriti se uz nju u svim bitkama. Zauzvrat pružit će vam cijelo svoje biće, proći će sa vama kroz raj i pakao ako bude potrebno.

Savršena supruga, brižna i dobra majka, ona plijeni svojim urođenim šarmom koji nosi poput prave dame, prirodno i spontano.

Ona je vrijedna i svestrana, za sebe priželjkuje muškarca koji će biti jak i odlučan, ali i brižan i odgovoran.