in

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJIMA JE NAJTEŽE DA PREBOLE BIVŠEG DEČKA

Nije im lako da krenu dalje u nove ljubavne pohode. Raskid veze uvek teško pada barem jednoj strani, a to često može biti povezano i s horoskopom. Dok za neke to znači novi početak, postoje horoskopski znakovi kojima je jako teško da zaborave prošlost pa se teže nose s raskidom od drugih. Otkrijte kojim je […] More

Nije im lako da krenu dalje u nove ljubavne pohode.

Raskid veze uvek teško pada barem jednoj strani, a to često može biti povezano i s horoskopom. Dok za neke to znači novi početak, postoje horoskopski znakovi kojima je jako teško da zaborave prošlost pa se teže nose s raskidom od drugih. Otkrijte kojim je znakovima horoskopa najteže da prebole bivšu ljubav:

Rak


Osobe rođene u ovom znaku teško podnose rastanke, pa tako i one ljubavne. Kada su u vezi, Rakovi su potpuno predani voljenoj osobi pa su skloni idealizovanju, zbog čega im prekid obično pada eže nego osobama rođenima u drugim znakovima.

Lav


Lavovi svoje srce ne poklanjaju baš lako, ali za osobu koja ipak uspe da osvoje spremni su da urade baš sve. Zato, nakon prekida s nekim s kim su mislili da će provesti ostatak života, zbog straha da ponovno ne budu povređeni, teško stupaju u nove veze.

Strelac


Iako su Strlčevi po prirodi zaljubljivi, teško stupaju u ozbiljne veze. Ali jednom kad se nekome prepuste u potpunosti ih ta ista osoba ostavi slomljenog srca, postaju još oprezniji oko ljudi i upoređuju sve potencijalne partnere s bivšim.