in

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI TI NIKAD NEĆE REĆI ‘IZVINI DRAGA’

Ponosni i ćutljivi onda kada je potrebno priznati grešku. Neki od znakova Zodijaka su “operisani” od sažaljenja i retko kada ćete od njih čuti da im je zaista žao kada dođe do svađe ili konflikta. Možda vam sada bude jasno zašto od svog partnera nikada nista čuli izvinjenje. Pa, o kojim se znakovima radi? Ovan Ovan […] More

Ponosni i ćutljivi onda kada je potrebno priznati grešku. Neki od znakova Zodijaka su “operisani” od sažaljenja i retko kada ćete od njih čuti da im je zaista žao kada dođe do svađe ili konflikta. Možda vam sada bude jasno zašto od svog partnera nikada nista čuli izvinjenje. Pa, o kojim se znakovima radi?

Ovan


Ovan se gotovo nikada ne izvinjava. Kada to čini reč je o vanrednoj situaciji, tačnije kada je nešto toliko gadno uprskao da bi najradije sada iskočio iz kože. U suprotnom, kada zna da je kriv, ignorisaće i nastaviti da radi po svom. Ako ga i dalje iritirate, budite spremni za svađu jer će tek tada da pusti jezik.

Lav


Kada dođe do konflikta, Lav će se sigurno svim sredstvima boriti da pobedi i snažno će braniti svoje stavove. Ipak, kada shvati da je pogrešio, on će biti spreman na razgovor, a tada će teatralno održati svoj govor. Pri tome, on će proniciljivo izgovarati svoje reči, samo kako ne bi ispao gubitnik.

Škorpija


Svi konflikti u odnosu sa Škorpijom se mogu rešiti, sem ako ste povredili njegov ego i izazvali da se ona oseća loše. U slučaju da je ona kriva za određenu situaciju, a druga osoba nedužna, pripadnici ovog znaka će se izviniti bez problema. Pri tome, biće veoma objektivni i nikada neće želeti da ispadnu ponizni.