in

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA SE BAŠ TEŠKO ZALJUBLJUJU

Brzo zaljubljivanje može biti vrlo problematično, a ovi horoskopski znakovi definitivno nemaju problem s tim. Zaljubljuju se toliko sporo i oprezno da im se usput može desiti čak i da propuste ljubav svog života. 4. Rak Najveći emotivci među horoskopskim znakovima ujedno se i najsporije zaljubljuju iz vrlo jednostavnog razloga – jer jednom kad se […] More

Brzo zaljubljivanje može biti vrlo problematično, a ovi horoskopski znakovi definitivno nemaju problem s tim. Zaljubljuju se toliko sporo i oprezno da im se usput može desiti čak i da propuste ljubav svog života.

4. Rak


Najveći emotivci među horoskopskim znakovima ujedno se i najsporije zaljubljuju iz vrlo jednostavnog razloga – jer jednom kad se zaljube, zaljube se jače od bilo kog drugog. Rakovi ne prihvataju polovična rešenja kad je u pitanju ljubav, zato će radije biti sami nego u vezi u kojoj nisu zaljubljeni do ušiju.

3. Vodolija


Vodolije misle da je zaljubljivanje divna pojava – za druge. Sebe ipak više vole da vide u slobodnijoj varijanti, zato svoj ljubavni život drže na popriličnoj distanci.

2. Devica


Devica jako želi da se zaljubi, ali nešto uvek pođe naopako. Device se teško opuštaju i treba vremena da počnu da veruju drugima, zato je za njih zaljubljivanje složen proces koji vrlo često usput propadne.

1. Jarac


Prosečan Jarac zna tačno šta želi u ljubavi i tačno kako treba da izgleda osoba u koju će se zaljubiti. Ne prihvata ništa manje od idealnog, a jednom kad pronađe svoju idealnu osobu, vrlo brzo shvata da i ona ima svoje mane. Zato se brzinski odljubljuju i traže dalje…