in

4 MUŠKA HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA TI NIKAD NEĆE PRIZNATI ŠTA MU SMETA KOD TEBE

Ako ste među onima koji ne veruju u horoskop, ali veruju u karakterne podele prema horoskopskom znaku, nije loše baciti oko na ove sitnice. Ko zna, možda je baš pogođeno! 4. Ovan Muškarac u ovom znaku ne podnosi nesigurne žene. Ovan želi nekog ko će mu se suprostaviti, a ako žena svaki put pogne glavu […] More

Ako ste među onima koji ne veruju u horoskop, ali veruju u karakterne podele prema horoskopskom znaku, nije loše baciti oko na ove sitnice. Ko zna, možda je baš pogođeno!

4. Ovan

Muškarac u ovom znaku ne podnosi nesigurne žene. Ovan želi nekog ko će mu se suprostaviti, a ako žena svaki put pogne glavu kad dođe do neslaganja, Ovnu će jako brzo postati dosadno.

3. Bik

Bikovi vole sigurnost i stabilnost, zato će muškarac u ovom znaku loše reagovati na žene koje su nepredvidive. Žena koja se stalno predomišlja i s kojom nikad ne zna na čemu je njegova je noćna mora.

2. Blizanci

Komunikativnost je za ovaj znak najvažnija stvar, zato ćutiljive žene koje ne znaju s rečima u očima Blizanca jednostavno neće proći.

1. Rak

Za ovaj je znak poznato da je vrlo emotivan, a shodno tome, muškarac Rak će reagovati loše na ženu koja ne pokazuje osećanja. Bilo da je samo zatvorena ili sasvim bezosećajna i sklona kritikovanju, Rak će takvu ženu zameniti nekom sličnijom sebi.