in

6 OZBILJNO OPASNIH ZNAKOVA: ZA JEDNOG NE BI NIKADA POMISLILI

Jesu li neki znakovi zodijaka opasniji od drugih? Možda. Kad razmišljam o najopasnijim znakovima zodijaka, mislim na dvije kategorije: znakovi koji čine da kršenje pravila izgleda zabavno i možda čak i malo intrigantno – i na znakove kojih biste se trebali kloniti kada predlažu da učinite nešto što i nije baš u redu, nešto poput […] More

Jesu li neki znakovi zodijaka opasniji od drugih? Možda. Kad razmišljam o najopasnijim znakovima zodijaka, mislim na dvije kategorije: znakovi koji čine da kršenje pravila izgleda zabavno i možda čak i malo intrigantno – i na znakove kojih biste se trebali kloniti kada predlažu da učinite nešto što i nije baš u redu, nešto poput krađe automobila. Ili neovlašten upad na tuđu imovinu ili pljačku banke.

Ono što želim reći; bez obzira jeste li samo „loši“ ili stvarno opasni, astrologija vam može reći zašto biste se trebali bojati. Ne želite biti osoba o kojoj drugi govore kad izađete iz sobe, jer su previše uplašeni da bi razgovarali s vama, piše Your tango.

Želite biti osoba koja drugi zovu legendom jer ste učinili nešto što se nitko drugi nije usudio da to učini. I ne, ne mislim na nikakve zločine.

Samo kažem da osoba postaje malo zanimljivija kad ima malo onog „lošeg“ u sebi. Mislim, kakvog smisla ima biti opasan ako vas ne prati nekoliko strašnih, polu-pravih glasina, zar ne?!

Ali uz sve to, još uvijek postoje ozbiljno opasni horoskopski znakovi, koji su jednostavno takvi – i to ne zato što žele izgledati više „cool“ od ostalih znakova.

6. Ovan

Ovan uvijek traži prilike u životu, a naročito prilike u kojima može pokazati koliko je opasan. Ponekad je impulzivan i opak, te u potpunosti vjeruje da pravila postoje kako bi se kršila. Ovan uvijek ispituje pravila kako bi vidio koliko daleko može ići, bez loših posljedica po njega.

Naravno, ako bude uhvaćen zbog svojih akcija, on neće bježati i skrivati se. On traži borbu čak i kad zna da radi nešto kontroverzno. Ako postoje posljedice zbog njegovog opasnog ponašanja, neće se povući. Ludost? Možda. Ali nije li to ono zbog čega ga volimo?

5. Bik

Bik može biti malo nespretan (što znači da bi mogao biti uhvaćen ako radi nešto loše), ali to ga ne sprječava u tome da bude jedan od najopasnijih znakova. Jeste li iznenađen? Ne bi smjeli biti. Bik ni u čemu nije poznat kao po tvrdoglavosti i to samo znači da nastavlja po svom sve dok ne dobije ono što želi.

A kada Bik želi nešto, ništa na svijetu ga ne može zaustaviti. Posesivan je i pohlepan, a ako mu netko počne stvarati probleme, ne boji se upustiti ni u fizički obračun. Bik također jako voli lagana rješenja. A ako to uključuje krađu automobila ili provalu, to je u redu. Ako morate spavati kraj njega, najbolje bi bilo da spavate s jednim okom otvorenim.

4. Rak

Vjerojatno ste šokirani s viješću da Rak spada u grupu najopasnijih znakova, ali ta se tvrdnja temelji se na dobrom razlogu. Rak je super podao; više nego što biste mogli zamisliti, ali imajte na umu da mu samo njegovo podcjenjivanje sve olakšava. Osim toga, kad ljudi ne očekuju da može učiniti nešto opasno, tada on udara.

Često ima zamagljen pogled na stvarnost (što znači da je uobičajeno da vjeruje da ništa uopće nije bitno u velikom planu stvari) i često se osjeća kao da je nevidljiv. Toliko da koristi ovaj neumoljivi stav kao način da uđe u nevolje. Poznato je da Rak laže i obmanjuje druge, ali i da slijedi svoje instinkte … čak i ako će ga taj instinkt voditi do krađe ili prijevare.