in

7 HOROSKOPSKIH KOMBINACIJA KOJI SE VOLE LUDO ALI IM JE VEZA OSUĐENA NA PROPAST

Ovakve kombinacije treba po svaku cenu izbegavati! Definitivno najgori parovi su… LAV I OVAN Ovnovi obožavaju da isprobavaju nove stvari, a lavovi da udovoljavaju, pa je ovo savršen par – ali samo u krevetu. Oba znaka su naporna i žele da kontrolišu svaki partnerov potez, pa se nikako ne slažu u vezi. VODOLIJA I RIBE […] More

Ovakve kombinacije treba po svaku cenu izbegavati! Definitivno najgori parovi su…

LAV I OVAN

Ovnovi obožavaju da isprobavaju nove stvari, a lavovi da udovoljavaju, pa je ovo savršen par – ali samo u krevetu. Oba znaka su naporna i žele da kontrolišu svaki partnerov potez, pa se nikako ne slažu u vezi.

VODOLIJA I RIBE

Ako se toliko privlačite međusobno, najbolje je da se dogovorite da se viđate samo zbog se*sa. Ova dva znaka su toliko slična da su sjajna u prijateljstvu ili se*su, ali u vezi nikako ne funkcionišu.

RAK I BIK

Kada ovo dvoje imaju se*s, to nikako nije se*s, već najnežnije vođenje ljubavi koje možete da zamislite. Ipak, nikako se neće slagati u vezi jer su oboje previše emotivni, pa ukoliko dozvole da stvari odu predaleko, nikako se neće dobro završiti po jednog od njih.

STRELAC I RIBE

Se*s na jedno veče između ovo dvoje je idealan spoj. Problem će nastati ukoliko požele da nastave da se viđaju. Strelac želi svu pažnju za sebe, želi da se kreće, druži, istražuje, a riba nikako nije u tom filmu.

BLIZANCI I RIBE

Oba znaka daju sve od sebe da se drugima uvuku pod kožu. Ali, kada se nađu u vezi, taj odnos postaje jedna neurotična i naporna katastrofa zbog manipulacije blizanaca i emotivnosti ribe.

ŠKORPIJA I OVAN

Ovo je najkatastrofalnija kombinacija u horoskopu. Slikovito, njihov odnos može se predstaviti slikom dve nuklearne bombe koje pucaju istovremeno. Se*s je sjajan. Veza? Očajna!

DEVICA I JARAC

Se*s može da bude malo dosadan, ali oni nemaju ništa protiv toga. S druge strane, ako ova dva znaka treba da budu u vezi, ona se može ostvariti samo u paklu. Verbalno bi se klali i ne bi odustajali ni po koju cenu, a osim što bi patili oni, patili bi i svi oko njih.