in

BAŠ OVAKAV MUŠKARAC TI TREBA: KAKAV MUŠKARAC ODGOVARA SAMO TVOM ZNAKU HOROSKOPA

U poslednje vreme nemate sreće u ljubavi i počinjete da mrzite muški rod i zaklinjete se da ćete ostati same do kraja života, ubeđujući sebe da je tako najbolje. Posegnite za astro predviđanjima i otkrijte koji tip muškarca vam najviše odgovara, a u skladu je sa vašim horoskopskim znakom. OVAN – Intelektualac Svoju nezavnost ne […] More

U poslednje vreme nemate sreće u ljubavi i počinjete da mrzite muški rod i zaklinjete se da ćete ostati same do kraja života, ubeđujući sebe da je tako najbolje. Posegnite za astro predviđanjima i otkrijte koji tip muškarca vam najviše odgovara, a u skladu je sa vašim horoskopskim znakom.

OVAN – Intelektualac

Svoju nezavnost ne bi prodali ni za šta. Veliki su samotnjaci i duboki mislioci. Žena Ovan traži muškarca sa kojim će se često upuštati u intelektualne razgovore. Ona takođe voli partnere koji su iskreni i sigurni u sebe; žena Ovan nema vremena za gluposti, piše Telegraf.rs.

BIK – Muškarac jake volje

Najviše volite da ugađate sebi, a kada ste u vezi potpuno ste predani partneru. Zbog toga, vama je potreban muškarac koji je pun ljubavi i strasti. Takođe da je samostalan kao vi, jer nema ništa privlačnije nego muškarac jake volje.

BLIZANCI – Iskrenost pre svega

Vi ste avanturističkog duha i na prvom mestu su vam prijatelji, bez obzira na okolnosti. Žena Blizanac želi muškarca koji će bez ustezanja izreći svoje mišljenje, ali koji takođe može biti razigran i zabavan.