in

EVO KAKVA VAS STAROST OČEKUJE PO HOROSKOPU

Jarac Osobe rođene u ovom znaku se u mladosti ponašaju preozbiljno za svoje godine, pomalo kruti i hladni. Iza svega se zapravo krije osećajnost, ranjivost, ambicioznost. Zato se sve pažljivo priprema, organzuje i zrelo i kontrolisano ponaša. Obično su u odbrambenom stavu, a u školi su pametni učenici. U brak stupaju promišljeno. Idu u zajednicu […] More

Jarac

Osobe rođene u ovom znaku se u mladosti ponašaju preozbiljno za svoje godine, pomalo kruti i hladni. Iza svega se zapravo krije osećajnost, ranjivost, ambicioznost. Zato se sve pažljivo priprema, organzuje i zrelo i kontrolisano ponaša. Obično su u odbrambenom stavu, a u školi su pametni učenici. U brak stupaju promišljeno. Idu u zajednicu sa srcem.

Tek u starosti ove osobe počinju da se opuštaju i postaju veseliji sa izrazitim pozitivnim stavom prema svemu. Za Jarce se kaže: U mladosti starac, u starosti mladac.

Vodolija

U mladosti se ističu u svojoj okolini po nekom specifičnom talentu. Ističu se i po svakojakim ludorijama, i zato ih treba kontrolisati i pravilno usmeravati. Ponekad u brak stupe naglo i na sasvim nekonvencionalan način ili pak žive kao pustinjaci održavajući neke isprekidane veze.

U starosti se prepuštaju svojim željama i sklonostima kojima nisu mogli da se posvete u aktivnom delu života. Za njih nije čudno da i u 80-tim godinama polože vozački ispit ili uče i posvete se nekoj sportskoj aktivnosti.

Ribe

U mladosti su to deca sklona sanjarenju koju povremeno treba “spustiti na zemlju”. Često su uspešni i priznati u umetničkim vodama. I u braku su skloni idealizaciji partnera. U skladnom braku zaista uživaju.

U starosti se konačno prepuštaju svojim sklonostima i kreativnosti ili jednostavno lenčare. Ponekad to lenčarenje predugo traje i treba ga usmeriti u nekom korisnijem smeru. Ponekada iz dosade, i sami smišljaju kojekakve intrige.