in

DA LI SE PREPUSTITI ISKUŠENJU: NA ŠTA SU SLABI HOROSKOPSKI ZNACI

Kroz život nas svašta dovodi u iskušenje i od svačega možemo da zavisimo. I na to, kao i na apsolutno sve, utiču zvezde. Pročitajte na šta je vaš horoskopski znak “slab” i šta vas muči. OVAN Individualac koji naglo donosi odluke, pušenje i alkohol predstavljaju veliko iskušenje i opasnost. Kada Ovan postane zavisan od nečega, […] More

Kroz život nas svašta dovodi u iskušenje i od svačega možemo da zavisimo. I na to, kao i na apsolutno sve, utiču zvezde. Pročitajte na šta je vaš horoskopski znak “slab” i šta vas muči.

OVAN


Individualac koji naglo donosi odluke, pušenje i alkohol predstavljaju veliko iskušenje i opasnost. Kada Ovan postane zavisan od nečega, teško će to prestati. Ovnovi smatraju da alkohol ili tablete ublažavaju stres.

BIK


Vrlo stabilan znak, ali ne toliko samosvestan kad je u pitanju preterana konzumacija hrane i pića. Uživa u svim senzualnim zadovoljstvima, a se*sualne frustracije ga teraju da jede i bude destruktivan. Bikovi često imaju problema s težinom, a neki i sa opsesivnim gledanjem televizije.

BLIZANCI


Skloni su pušenju. Zavisnici su od adrenalina, obožavaju uzbuđenje koje pružaju odnosi, ali im ljubavnici brzo dosade. Vrlo su kreativni i mogu da postanu zavisnici od posla.

RAK


On je žrtva sopstvenog raspoloženja. Za Raka nije čudno da želi da promeni raspoloženje tabletama ili alkoholom. Kad su Rakovi ljutiti, potiskuju osećanja hranom.

LAV


Misle da su besmrtni pa će se kockati, piti alkohol, pušiti… Nije isključeno ni neverstvo i prevara. Ovaj znak u svemu voli da preteruje i sve rade za pažnju.

DEVICA


One su najveći radoholičari. Sklone su da postanu opsesivno kompulsivne i jako se uznemire ako se stvari ne odvijaju onako kako su one zamislile. Takav stav može da ih odvede u alkoholizam i konzumaciju tableta za smirenje. Mogu da budu manijaci kada je u pitanju vežbanje.

VAGA


Kad se stvari ne odvijaju onako kako su zamislili, skloni su drogama i alkoholu. Mogu da postanu i zavisni od flerta ili promiskuiteta.

ŠKORPIJA


Najčešće su zavisnici od pornografije. Oni zapravo uživaju u svim porocima koji prate aktivnosti, uključujući konzumaciju alkohola, trošenje previše novca na odeću i skupe restorane. Preziru ljude koji ne izgledaju moderno i često se odaju pušenju.

STRELAC


Opsednuti lutanjem. Pošto su po prirodi nemirni, nevera im je čest problem. Ovo je jedan od znakova koji samog sebe smatra besmrtnim, puši, pije, radi bilo kakve grozne stvari svom telu jer ima osećaj da mu ništa ne škodi.

JARAC


Jarčevi su vrlo samosvesni kad je u pitanju njihovo telo i mogu da postanu zavisni vežbači. Mnogi obole od anoreksije ili bulimije. Skloni su pušenju.

VODOLIJA


Sklona je drogama. Vodolije mogu da postanu opsednute aktivizmom, ljubavlju prema kućnim ljubimcima i vegetarijanstvom. Neotporniji su od ostalih znakova.

RIBE


Teško će odoleti piću, a vrlo često razlog za zavisnost pronalaze u romantici i ljubavnim problemima. Oni će konzumirati alkohol da bi zaboravili bol koji im je nanela propala veza, a kako se radi o vrlo osetljivom znaku – mnoge stvari doživljavaju bolno. Tablete protiv bolova i za smirenje pomažu im da beže od realnosti.