in

DAME U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SU TEŠKE ZA OSVAJANJE

Stvorene su za ljubavne igre, šampionke u ekcentričnosti i egoizmu, a vatrene i se*si do krajnjih granica. Jednom kad ih muškarac osvoji, predaju i upuštaju u neverovatnu ljubavnu igru. Navikle da budu u centru pažnje i to im godi, kako inače u životu, tako i u ljubavi. One će želeti da budu centar vašeg sveta. […] More

Stvorene su za ljubavne igre, šampionke u ekcentričnosti i egoizmu, a vatrene i se*si do krajnjih granica. Jednom kad ih muškarac osvoji, predaju i upuštaju u neverovatnu ljubavnu igru.

Navikle da budu u centru pažnje i to im godi, kako inače u životu, tako i u ljubavi. One će želeti da budu centar vašeg sveta. Obožavaju udvaranje puno uzbuđenja i užitaka. Ipak, koliko god da pružite, možete da očekujete da će vam uzvratiti istom merom jer su velikodušne i romantične u ljubavi. One su Lavice.

Svađalice

Zbog svog velikog ponosa i ega Lavice lako planu. One će teško nešto oprostiti i ne tolerišu nepoštovanje. Laskanje je jedini način da ih pridobijete kada želite pomirenje.

Vatrene su u krevetu

Svi tvrde da Lavice s pravom nose titulu najboljih ljubavnika, jer su izdržljive, neumorne i jakog libida. Sa njima ćete dobiti sve što želite i više od toga, jer je vaše zadovoljstvo njima na prvom mestu.

Za razliku od mnogih, vole dugu predigru u kojoj uvek ima mesta i za maštovite igrice. Trebalo bi da znate i da Lavice vole samouverene i dobro raspoložene osobe koje zrače pozitivnom energijom i vole život. Takođe vole slobodu, da izlaze i da se dobro zabavljaju.