in

DEVOJKE U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA GANJAJU SAMO MLAĐE MUŠKARCE

Stariji im ne prijaju jer pored njih izgledaju nezeralo i manje se zabavljaju. Mlađe je slađe, barem za neke, a kad su u pitanju pripadnice ovih horoskopskih znakova, to definitivno stoji: Ovan Ovnovi su vrlo impulsivne naravi, zato žene Ovnovi često biraju mlađe muškarce jer starijima deluju nezrelo i previše zaigrano. Bik Žene Bikovi imaju urođenu […] More

Stariji im ne prijaju jer pored njih izgledaju nezeralo i manje se zabavljaju. Mlađe je slađe, barem za neke, a kad su u pitanju pripadnice ovih horoskopskih znakova, to definitivno stoji:

Ovan

Ovnovi su vrlo impulsivne naravi, zato žene Ovnovi često biraju mlađe muškarce jer starijima deluju nezrelo i previše zaigrano.

Bik

Žene Bikovi imaju urođenu potrebu da nekoga zaštite, zato ih često privlače mlađi muškarci. U vezi žele nekoga ko će im se diviti i ko će računati na njihovu podršku, pa mlađi muškarci postaju idealan izbor.

Rak


Žene u znaku Raka su najsklonije biranju mlađih muškaraca za vezu. Njihova urođena potreba da se brinu o nekome ih čini idealnim partnerkama nekom mlađem ko je to spreman i da prihvati. Nažalost, ponekad znaju da preteraju pa počnu da se ponašaju kao majke, umesto kao devojke.