in

DOVEŠĆE TE DO LUDILA: PRIPADNICI OVOG ZNAKA U STANJU SU DA ZAKOMPLIKUJU NAJJEDNOSTAVNIJE STVARI

Pripadnici ovog znaka u stanju su da zakomplikuju najjednostavnije stvari na svetu. Pasionirano insistiraju na najstinijim detaljima i najvećem broju takvih situacija će vas dovesti do tačke ključanja. Pogađate, pričamo o Devicama. Device vole mnogo da analiziraju, a prilikom donošenja odluke moraju da budu upoznate i s najsitnijim detaljima. Nepopustljive su, kritične i previše se […] More

Pripadnici ovog znaka u stanju su da zakomplikuju najjednostavnije stvari na svetu. Pasionirano insistiraju na najstinijim detaljima i najvećem broju takvih situacija će vas dovesti do tačke ključanja.

Pogađate, pričamo o Devicama.

Device vole mnogo da analiziraju, a prilikom donošenja odluke moraju da budu upoznate i s najsitnijim detaljima. Nepopustljive su, kritične i previše se brinu, a upravo to osobe u njihovom društvu najčešće nervira.

Poznate su kao “picajzle” koje vole da je sve u savršenom redu, a ako im napravite nešto loše, budite sigurni da to baš nikada neće zaboraviti i koristiće se svakom prilikom da vas podsete na nepravdu koju ste im naneli.

Naravno, Device imaju i mnogo pozitivnih osobina zbog kojih su osobama u svojoj okolini jednostavno nezamenjive, čak i ako ih nerviraju.


Fantastično se snalaze u stresnim situacijama i pod pritiskom, praktične su, a svoje brige zadržaće za sebe i neće dopustiti da njima negativno utiču na druge ljude. Snažne su, snalažljive i saosećajne.

Instinktivno osećaju loše raspoloženje drugih ljudi i uvek su spremne da pomognu. Nikada vas neće poštedeti svoje brutalne iskrenosti i upravo zbog toga uvek znate na čemu ste s Devicama.