in

HOROSKOP OTKRIVA KOME SI IRITANTNA I KOJI TIP LIČNOSTI TI NE ODGOVARA

OVAN Ovaj znak je energičan i plahovit. Najviše ga uznemirava emotivna Riba, koja ima jaku intuiciju i od nje je nemoguće nešto sakriti. Takođe, Ribe su pomalo u svom svetu u kom nema određenih pravila, a to je u totalnoj suprotnosti s Ovnom koji nema strpljenja za njihove izlive emocija. devojka BIK Društvo Ovna najmanje […] More

OVAN


Ovaj znak je energičan i plahovit. Najviše ga uznemirava emotivna Riba, koja ima jaku intuiciju i od nje je nemoguće nešto sakriti. Takođe, Ribe su pomalo u svom svetu u kom nema određenih pravila, a to je u totalnoj suprotnosti s Ovnom koji nema strpljenja za njihove izlive emocija.
devojka

BIK


Društvo Ovna najmanje vam odgovara od svih znakova Zodijaka. Ovan je nametljiv i eksplozivan i brže ostvaruje svoje ciljeve od stpljivog i mirnog Bika.

BLIZANCI


Opuštenim i spontanim Blizancima najmanje odgovara društvo Bika, koji je nekada previše ozbiljan i smiren.

RAK


Rakovi su veliki emotivci i često zbog osećanja ne mogu razumno da zaključuju i sagledaju realnost. Energija Blizanaca im ne prija.
Mrzim što te volim

LAV


Lavovi nemaju razumevanja za emotivne Rakove. Zbunjuju ih njihova naglašena osećajnost i pasivnost.

DEVICA


Skromnim Devicama smetaju narcisoidni Lavovi koji žude za pohvalama i aplauzom. Kritične Device će im, kao za inat, uvek pronalaziti manu, a to Lavovima ide na živce.

VAGA


Vage se užasavaju hladnog, logičnog razmišljanja jedne Device i njene sklonosti planiranja svakog koraka u životu. Vage dugo razmišljaju o svakoj situaciji, ali im ne nedostaje spontanosti kao Devicama.
zena

ŠKORPIJA


Ovom znaku ne odgovara društvo šarmantne Vage i može se osetiti ugroženo, pošto je inače navikla da ona bude ta koja zavodi.

STRELAC


Bezbrižni i veseli Strelčevi najveći su optimisti Zodijaka, pa im mračne i mistične Škorpije nikako ne odgovaraju.

JARAC


Jarčevi su skloni pažljivom planiranju i kontroli svega. Najviše im smetaju Strelčevi koji su sušta suprotnost – više rizikuju u životu i veruju da će se sve dobro završiti.
Tumačenje horoskopa po stepenima

VODOLIJA


One žive u svom svetu, bez previše žurbe i nerviranja oko svega. Ljubaznim Vodolijama nikako nisu prijatni ljudi rođeni u znaku Jarca, jer su previše racionalni.

RIBE


Ribe ne mogu da razumeju nepredvidive Vodolije koje su veliki individualci i žive samo po svojim pravilima. Romantične Ribe maštaju o vezi, dok je Vodolijama najvažnija sloboda i same sebi su dovoljne.