in

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA GA ZAVEDEŠ I KAKO DA ZAUVEK BUDE TVOJ

Zavođenje, flert, ljubavne igre – oko toga se vrti čovečanstvno, zar ne? Dobro možda ne čovečanstvo, ali svaki izlazak svakako da! Ukoliko se spremate za izlazak i znate da će u klubu biti ON, a još i znate koji je horoskopski znak, evo male pomoći! Pogledajte astrološki vodič kako da zavodite horoskopske znakove. OVAN Ovnove […] More

Zavođenje, flert, ljubavne igre – oko toga se vrti čovečanstvno, zar ne? Dobro možda ne čovečanstvo, ali svaki izlazak svakako da!

Ukoliko se spremate za izlazak i znate da će u klubu biti ON, a još i znate koji je horoskopski znak, evo male pomoći!

Pogledajte astrološki vodič kako da zavodite horoskopske znakove.

OVAN

Ovnove odbija zbunjenosti i nespretnost, zato njima trena da priđete ležerno i sa samopouzdanjem, najbolje je da mu kažete nešto poput: “Hoćeš sa mnom na bundži džamp?”. Potrudite se da budete u najboljem izdanju, budite samouvereni i sgigurni u sebe.

BIK

Bikovima treba maloviše vremena kako bi se uverili u ozbiljnost vaših namera.. Zato oko njih treba da se trudite i to planirano i postupno. Da biste im pokazali svoje namere, recite nešto tipa: “Volela bih da te odvedem u vinariju mog prijatelja. Tamo ćeš popiti najbolje vino na svetu”.

BLIZANCI

Za Blizance je zavođenje prava igra i zabava, a najbolji put da ih osvojite je da im se predstavite kao izazov. Treba da dobiju utisak da ih zanimate, ali ne i da su vas poptuno osvojili. Recite im nešto poput: “Jao, s tobom bih mogao/la da pričam danima, šta misliš da odemo na piće ili kafu?”.