in

HOROSKOP PREVARENIH I UPLAKANIH ŽENA: ONA ODLAZI ZAUVEK ALI UZEĆE SVE ŠTO JOJ PRIPADA

OVAN Ovnovi teško podnose prevaru, jer misle da samo oni imaju prava da budu “nestašni”. Kada otkriju da im partner nije bio veran, galamiće, svađaće se, praviti scene, i podići silnu frku, ali će ova burna reakcija biti kratkog daha. Možda će se i pomiriti sa njim, ali će mu verovatno u nekom momentu vratiti […] More

OVAN

Ovnovi teško podnose prevaru, jer misle da samo oni imaju prava da budu “nestašni”. Kada otkriju da im partner nije bio veran, galamiće, svađaće se, praviti scene, i podići silnu frku, ali će ova burna reakcija biti kratkog daha. Možda će se i pomiriti sa njim, ali će mu verovatno u nekom momentu vratiti milo za drago.

Ukoliko prevara postane uzrok raskida, ostavljena pripadnica ovog znaka neće dugo tugovati, već će popuniti vreme izlascima sa prijateljima, flertovanjem i bavljenjem mnogim novim aktivnostima u kojima pre nije uživala.

Nije od onih koji se nada pomirenju, jer kad jednom “pukne tikva” nije spremna da se vraća na staro.

Manje zbog povređenih osećanja, a malo više zato što joj cela ta priča postaje smrtno dosadna i kao gubljenje energije. U svojoj glavi ona već precrtava bivšeg partnera i sad je spremna za nove doživljaje.

BIK

Racionalna žena – Bik će pokušati svim silama da spasi vezu, ako ništa drugo, barem zbog toga što ne voli promene. Ona je sklona da prebacuje krivicu na sebe i nalazi opravdanja za partnerovu neveru najčešće u svojim postupcima.

Ona na sebe preuzima grižu savesti zbog toga što se dogodilo, pa će, kada prođe period šoka, pokušavati što više da ugađa partneru i da mu bude privlačnija, umesto da sagledava stvari onakve kakve zaista jesu.

Međutim, ona na taj načina samo nagrađuje njegovu neveru i daje mu vetar u leđa da negde u budućnosti ponovi grešku. Ako i dođe do raskida, trebaće joj mnogo vremena da se oporavi. Strah od promena i gubitak samopouzdanja i vere u ljude u početku će je kočiti da krene dalje, ali s vremenom će postati svesna da je s raskidom dobila mnogo novih mogućnosti koje bi inače propustila.

U međuvremenu će se tešiti hranom i pićem i druženjem sa prijateljima. S bivšim partnerom neće ostati prijatelj jer će imati osećaj da na njega više ne može da se osloni.

BLIZANCI

Prevarena žena – Blizanci odmah zivka prijatelje i prepričava sve detalje u potrazi za podrškom i savetom šta dalje da radi. Partnera ne može ni da smisli, pa često “beži od kuće” u pokušaju da izbegne eskalaciju sukoba, ali i zbog straha od toga šta će se dalje desiti.

Utehu nalazi u odlascima na piće i beskrajnim razgovorima o partneru sa prijateljima, što se često završava grcanjem u suzama i neviđenim mamurlukom.

Često ume i da muči sebe prisećajući se svega lepog što su zajedno doživeli i podsećujući se mesta za koja ih vežu zajedničke uspomene. Ako dođe do raskida, što najčešće biva, ne daje sebi dovoljno vremena da shvati šta se dogodilo i zaleči rane.

Upada u začarani krug poricanja i pati za onim što gubi. Pradoksalno, često odmah uleti u novu vezu sa prvom osobom koja je obasipa pažnjom, bez obzira da li joj se ona zaista dopada, jer stalno pokušava da vrati osećaj topline koji je izgubila.