in

HOROSKOP SAVJETUJE KAKO DA SE NAKON SVAĐE POMIRIŠ SA NJIM

Svako prije ili kasnije mora izraziti ljutnju. I dok neki to čine s vremena na vrijeme, ne skrivajući osjećaje, neki šute i šute da bi jednog dana iz njih provalio val bijesa. Ako već sami ne znate kako se nositi s kojim znakom i kako eventualno smiriti situaciju, pročitajte što vam zvijezde imaju za reći. […] More

Svako prije ili kasnije mora izraziti ljutnju. I dok neki to čine s vremena na vrijeme, ne skrivajući osjećaje, neki šute i šute da bi jednog dana iz njih provalio val bijesa.

Ako već sami ne znate kako se nositi s kojim znakom i kako eventualno smiriti situaciju, pročitajte što vam zvijezde imaju za reći.

Zdravo je izraziti ljutnju, povremeno se posvađati i reći iskreno što mislite. No ponekad je također korisno izreći neku rečenicu koja će na najbezbolniji mogući način smiriti sugovornika i spriječiti eskalaciju sukoba. U tome kako se posvađati s kojim znakom i što reći svakome od njih da bi zadržali mirnoću, savjetuje vas horoskop.

OVAN

Da biste umirili Ovna, jednostavno im morate dati do znanja, bez obzira na to radi li se o ženi ili muškarcu, da ste čuli sve što su rekli pa premda se možda ne slažete, recite da ćete učiniti sve što je u vašoj moći da ona ili on bude zadovoljan. Uvjerite ga da ima potpunu kontrolu nad onime što će se dogoditi, pa čak i ako se radi o zabludi. Ovnovi će se smiriti u onom trenutku kad postanu svjesni da imaju moć i kontroliraju situaciju.

BIK

Ljutitog Bika nije lako smiriti. Ljudi rođeni u tom znaku pravi su ratnici koji svaku uvredu doživljavaju kao veliki izazov. Jedini način da ga zaustavite u napadu, pogotovo ako ga uvrijedite, jest da se jednostavno legnete i pravite mrtvi. Figurativno rečeno, naravno. Recite Biku da je u pravu i da je uvijek bio u pravu i da će uvijek biti u pravu. Čini se kao posve pogrešan pristup, no to je jedini način za pomirenje s ljudima rođenima u znaku Bika.

BLIZANCI

Najbolji način da umirite Blizanca jest da mu kažete: ‘Poštujem te i možemo se složiti oko toga da se ne slažemo.’ Blizanci također odlično reagiraju na pismenu komunikaciju. Primjerice, pismo u kojem objašnjavate svoje stavove ili pismo isprike trebalo bi bez problema smiriti Blizanca. Radi se, naime, o diplomatskom znaku koji najčešće može vidjeti obje strane problema. Pomoći će i ako izvedete svog partnera Blizanca na večeru kako biste popričali o problemima.