in

HOROSKOP ZA OSTAVLJENJE ŽENE: OVAN GA PRECRTA ZA SVA VREMENA, RAK PLAČE DO IZNEMOGLOSTI

Niko ne voli da bude ostavljen, ali svako se na svoj način suočava sa ljubavnim debaklom. Sem karaktera, i od horoskopskog znaka zavisi da li ćete tiho patiti u svoja 4 zida ili ćete na svaki način pokušati da bivšem partneru zagorčate život. Otkrijte kako se ponaša koji znak posle raskida. OVAN Na svu sreću, […] More

Niko ne voli da bude ostavljen, ali svako se na svoj način suočava sa ljubavnim debaklom. Sem karaktera, i od horoskopskog znaka zavisi da li ćete tiho patiti u svoja 4 zida ili ćete na svaki način pokušati da bivšem partneru zagorčate život. Otkrijte kako se ponaša koji znak posle raskida.

OVAN

Na svu sreću, patnja žene Ovna nije dugog veka. Kad joj partner saopšti da odlazi, to je za nju svakako šok ali će zbog toga biti neraspoložena samo nekoliko dana. Posle toga već staje na svoje noge, pravi planove kako i šta dalje. Svo svoje slobodno vreme provodi u izlascima sa prijateljima i posvećuje se aktivnostima kojima je i ranije htela da se bavi ali ju je veza sputavala u tome.

Čak i da se partner pokaje i poželi da se vrati, nju to apsolutno neće zanimati. Zašto bi se vraćala u prošlost kad već zasigurno postoji neko novi ko joj je zanimljiv i za koga želi da bude deo njene budućnosti? Zato sve zajedničke slike, njegove poklone i sve sitnice koje je vezuju za njega brižljivo skuplja i ubacuje u prvi kontejner.

BIK

Ženu Bika izuzetno pogađa činjenica da je partner rešio da digne ruke od nje pa na sve načine pokušava da ga ubedi da odustane od te ideje. Ona se nada da je to samo privremena faza i da će on shvatiti da greši. Svojom upornošću, a neki bi rekli i konstantnim dosađivanjem, pokušaće da ga vrati po svaku cenu.

Kada shvati da je to ipak definitivno kraj, ona je očajna, teši se ogromnom količinom slatkiša i čestim pijankama sa svojim društvom. Neće biti raspoložena za flert, a kamoli novu vezu sve dok propisno ne ožali prethodnu. A to ponekad baš ume da potraje. Pojedni Bikovi se toliko stope sa svojom samoćom da imaju utisak da im više niko nikad neće biti potreban.

BLIZANCI

Ženu Blizanca uvek iznenadi činjenica da je nju neko rešio da ostavi, jer ona sebe smatra nezamenjivom. Čim do raskida dođe, odmah obaveštava svoje prijatelje šta joj se dogodilo. Nekada od njih traži razumevanje i savet, a ponekad i da joj pomognu u kovanju paklenog plana kako da ga vrati. Ali po njoj nikad nećete primetiti da pati, jer će i tada izgledati perfektno.

To će joj pomoći da ubrzo uleti u novu vezu, iako je svesna da još uvek nije prebolela bivšeg. Njoj neće biti važno da li joj se taj novi dopada, najvažnije joj je da se on njoj divi i uzdiže je do nebesa. Ipak, uzvraća mu sličnom merom i ponaša se kao da je on jedini i najdivniji čovek na svetu.