in

KOJI JE HOROSKOPSKI ZNAK NAJTEŽE VOLJETI? POREDALI SMO IH PO REDU, EVO GDJE SE TI NALAZIŠ

6. Blizanci Blizanci imaju reputaciju da su neodlučni i pretjerano emotivni, što zamara njihove partnere i sagovornike. Ali, ovo znači i to da srce često nose na dlanu i potpuno vjeruju svojim osjećajima. Kada vole, predaju se u potpunosti što je nekada zastrašujuće. 5. Jarac Prizemljeni Jarci praktični su i marljivi radnici, ali vezama pristupaju […] More

6. Blizanci

Blizanci imaju reputaciju da su neodlučni i pretjerano emotivni, što zamara njihove partnere i sagovornike. Ali, ovo znači i to da srce često nose na dlanu i potpuno vjeruju svojim osjećajima. Kada vole, predaju se u potpunosti što je nekada zastrašujuće.

5. Jarac

Prizemljeni Jarci praktični su i marljivi radnici, ali vezama pristupaju kao da se radi o poslovnom projektu. Niko ne voli kada ga se analizuje u detalje i stalno “važe”. Jarci bi trebali naučiti vjerovati i srcu, ne samo glavi.

4. Vodolija

Vodolije su poznati po svojoj rezerviranosti što se tiče osjećaja, a često ih potpuno drže u sebi. Zabavni su i društveni, ali drže emocionalnu udaljenost zbog čega se ljudi često pitaju voli li ih uopće njihova Vodolija.