in

KOJI JE HOROSKOPSKI ZNAK NAJTEŽE VOLJETI? POREDALI SMO IH PO REDU, EVO GDJE SE TI NALAZIŠ

Što mislite ko je na prvom, a ko na posljednjem mjestu? Ljubav je jednostavna, a komplikovana. Komplikovana, a jednostavna. I u tom slatkom haosu prečesto se znamo izgubiti. Uz neke znakove sve je tako lako, zabavno i neopterećujuće, dok drugi, zbog silnih analiza i propitkivanja, zamaraju sve oko sebe. Evo u koju kategoriju vi spadate: […] More

Što mislite ko je na prvom, a ko na posljednjem mjestu?

Ljubav je jednostavna, a komplikovana. Komplikovana, a jednostavna. I u tom slatkom haosu prečesto se znamo izgubiti. Uz neke znakove sve je tako lako, zabavno i neopterećujuće, dok drugi, zbog silnih analiza i propitkivanja, zamaraju sve oko sebe.

Evo u koju kategoriju vi spadate:

12. Rak

I evo nam Rakova, najpožrtvovnijih od svih znakova. Vole se brinuti za druge i važno im je da je voljena osoba pažena i mažena svakoga dana. Na njih možete računati u svakom trenutku, ali nemojte iskorištavati njihovu ljubav i dobrotu.

11. Ribe

Ah, drage naše Ribe. Njihovo srce je veliko kao svemir, a ljubav sveobuhvatna. Ako se zaljube, neće proći puno vremena da vam to obznane. Hodali bi kroz vatru za osobu koju vole, a takva se ljubav ne nalazi često.

10. Vaga

Sve što Vaga želi jeste da su ljudi oko nje sretni i zadovoljni. Vole održavati balans i pokazivati koliko im značite. Lako se zaljubiti i voljeti takvu osobu jer ćete u njihovim očima, riječima i postupcima znati koliku vrijednost vidi u vama.