in

LJUBAVNI HOROSKOP OD 15. DO 30. JUNA: OVAN OPET ČEKA, BLIZANCI MORAJU BITI ZRELIJI, JARAC OSVAJA

Vaga Neki će ovih dana doživjeti posebno nadahnuće za ljubav. Bit ćete skloni potpuno uroniti u svijet mašte, a vaše će poveznice s ljubavnom stvarnošću olabaviti. Također će biti skloni idealizirati voljenu osobu. Škorpion Bit ćete potpuno okrenuti prema partneru, ali će vam on (ona) stalno donositi izazove koji u vama bude nemir. Mašta će […] More

Vaga

Neki će ovih dana doživjeti posebno nadahnuće za ljubav. Bit ćete skloni potpuno uroniti u svijet mašte, a vaše će poveznice s ljubavnom stvarnošću olabaviti. Također će biti skloni idealizirati voljenu osobu.

Škorpion

Bit ćete potpuno okrenuti prema partneru, ali će vam on (ona) stalno donositi izazove koji u vama bude nemir. Mašta će vam raditi sto na sat. Neki će u voljenoj osobi vidjeti nešto što ona uopće nije. Moguće su nerealne procjene.

Strijelac

U osobnim temama bit ćete skloni gledanju ispod površine. Uspjet ćete dokučiti nešto što dosad nije bilo vidljivo. Oslanjujući se na svoje samopouzdanje lako ćete pristupiti jednoj osobi koja vam se sviđa. Ipak, ne budite nametljivi.