in

NAJDUBLJI STRAH SVAKOG ZNAKA HOROSKOPA: NIKADA NE IZBJEGAVAJTE RAKA I NE SUKOBLJAVAJTE SE SA RIBAMA

Ako ste veliki obožavatelj astrologije, vjerojatno ste proveli puno vremena čitajući zabavne informacije o pozitivnim osobinama svog znaka. Ali danas vas izazivamo da zakoračite u mračne predjele. Kako mračne? Pa, danas ćemo istraživati ​​vaš najdublji strah. Tijekom većeg dijela povijesti, strah je služio vrlo važnoj svrsi. To je ono što drži ljude na životu. No, u […] More

Ako ste veliki obožavatelj astrologije, vjerojatno ste proveli puno vremena čitajući zabavne informacije o pozitivnim osobinama svog znaka. Ali danas vas izazivamo da zakoračite u mračne predjele. Kako mračne? Pa, danas ćemo istraživati ​​vaš najdublji strah.

Tijekom većeg dijela povijesti, strah je služio vrlo važnoj svrsi. To je ono što drži ljude na životu. No, u novije vrijeme, mnogi od tih drevnih strahova su više ili manje nestali, piše David Wolfe.

U većini zemalja u svijetu, mi zapravo ne brinemo hoće li nam zmija otrovnica ući u sobu i ugristi nas dok spavamo ili hoće li naša vrata iznenada srušiti lovac na vještice.

No, to ne znači da je strah potpuno nestao. Ne, jednostavno je evoluirao. Kao što ćete vidjeti u sljedećem popisu, svaki znak ima najdublje brige i mnoge stvari kojih se boji.

Bez dodatnog kompliciranja, zaronimo.

Ovan (21. ožujka – 19. travanj): Strah od prekida

Najveći strah Ovna je da će učiniti nešto što će uzrokovati da se njegova voljena osoba spakira i krene dalje.

On žudi za trajnim, smislenim odnosom i jako ga pogađa kada ga ne postigne.

Bik (20. travanj – 20. svibanj): Strah od nestabilnosti

Bik je nevjerojatno pouzdan izvor pomoći, informacija i vodstva u svijetu. Većina Bikova se boji da će dobiti upravo suprotno zauzvrat.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja): Strah od nesavršenosti

Blizanci unose svoje živote i srca u njihov rad. To ih čini jednima od najproduktivnijih i najstručnijih ljudi. Što se njih tiče – svemu što oni čine potrebno je poboljšanje.

Taj strah od nesavršenosti tjera ih da stalno poboljšavaju svoje vještine i osobne živote.

Rak (21. Lipnja – 22. srpnja): Strah od odbijanja

Rakovi su vrlo emotivni i osjetljivi ljudi. To ih čini jednima od najstrastvenijih, najtoplijih ljudi, punih ljubavi. No, to ih također čini vrlo osjetljivima na odbijanje.

Oni su toliko emocionalno u skladu s onima oko njih, bilo kakvo uočeno izbjegavanje za njih je kao bockanje s užarenim štapom.

Lav (23. srpanj – 22. kolovoz 22): Strah od neprimjećenosti

Na površini, Lavovi izgledaju vrlo sigurni, stručni i stabilni.

No, iako oni to neće nikad pokazati, oni imaju dubok strah da će rezultat njihovog napornog rada, njihova predanost i vještina proći nezapaženo.

Djevica (23. kolovoz – 22. rujan): Strah od kaosa

Djevice žude za redom. U njihovom uredu, sve ima svoje mjesto. One uvijek dolaze na vrijeme i nikad se ne pojave nespremne.

To je potaknuto njihovim dubokim strahom od kaosa. Djevice ne mogu podnijeti neorganizirane ljude i bučna, neuredna mjesta.

Vaga (23. rujna – 22. listopada): Strah od povrjeđivanja drugih ljudi

Vage su fokusirane na mir i ljubav. One ne mogu podnijeti sukob i izbjeći će ga pod svaku cijenu.

To ne znači da se one boje da će povrijediti sebe – više se boje da će uzrokovati bol drugom ljudskom biću s onim što kažu ili naprave u ljutnji.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog): Strah od ranjivosti

U profesionalnom svijetu, Škorpioni mogu biti jedni od najsamouvjerenijih ljudi.

No, kada je riječ o osobnim odnosima koji uključuju otvaranje, dijeljenje emocija i strast, Škorpioni postaju paralizirani od straha. Oni više vole ostati na oprezu.

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca): Strah od gubitka kontrole

Strijelac voli imati stvari pod kontrolom. Oni su slobodne ptice, vole biti kreativni i istraživati uzbudljive stvari.

Izrazito ne vole da netko kontrolira njihove postupke i odluke, to je njihov najdublji strah.

Jarac (22. prosinac – 19. siječnja): Strah od neshvaćenosti

Jarci su sjajni kada je potrebno svoje snove pretvoriti u stvarnost. Oni točno znaju što žele i znaju točno kako će to dobiti.

Ono čega se oni najviše boje je da oni oko njih neće gledati na njihove snove s toliko razumijevanja i uvažavanja, kao što to oni čine.

Vodenjak (20. Siječanj – 18.veljača): Strah od nemoći

Vodenjak želi biti tu za svoje najmilije više nego bilo što drugo. Oni to čine prilično dobro zbog njihove sposobnosti da ostanu mirni u napetim situacijama.

Vodenjak se najviše boji da će doći u poziciju u kojoj neće moći pružiti potrebnu sigurnost i zaštitu.

Ribe (19. Veljača – 20. ožujak): Strah od konfrontiranja

Ribe su vrlo osjetljive i ispunjene su idejama. Njih ne smeta osobito kritika tih ideja – ali zato mrze sukobe.

Čak i kad znaju da je vaša kritika potpuno netočna, one vas vjerojatno neće prozvati zbog toga jer je to previše stresno za njih.