in

NEOPROSTIVE NAVIKE I OSOBINE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA ZBOG KOJIH PUCAJU VEZE: ŠKORPIJA LAŽE, OVAN POSESIVAN

RAK – zatvorenost Vi ste emocionalni i intuitivni i želite biti u mogućnosti razgovarati s partnerom i pomoći mu ako prolazi kroz teška vremena i ne želite da skriva svoje tajne od vas. Ne možete biti s nekim tko je rezerviran i skriva neke stvari od vas. Netko tko vam se ne otvara neće biti […] More

RAK – zatvorenost

Vi ste emocionalni i intuitivni i želite biti u mogućnosti razgovarati s partnerom i pomoći mu ako prolazi kroz teška vremena i ne želite da skriva svoje tajne od vas. Ne možete biti s nekim tko je rezerviran i skriva neke stvari od vas. Netko tko vam se ne otvara neće biti u mogućnosti dati vam snažnu emocionalnu vezu koju želite.

LAV – sramežljivost

Vi ste uvijek u centru pažnje i iako ne možete biti s nekim tko vam krade tu pažnju, ne možete ni biti s nekim tko barem to neće pokušati. Vi ste samouvjereni i želite partnera koji će vam na neki način pružati izazov. Ako ste s nekim tko je sramežljiv i rezerviran, osjećat ćete kao da nema uzbuđenja u vezi, vama je potrebna osoba koja ima smjelosti.

DJEVICA – neambicioznost

Vama je bitna karijera i uspjeh. Želite partnera koji je na istoj valnoj dužini, koji shvaća vaše ciljeve i snove, ali također ima i svoje vlastite. Ako ste s osobom koja je pasivna ili neambiciozna, uvijek ćete osjećati kao da nešto veliko nedostaje u vašoj vezi i u vašim svakodnevnim razgovorima, jer to je uglavnom ono o čemu vi želite razgovarati.