in

NEOPROSTIVE NAVIKE I OSOBINE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA ZBOG KOJIH PUCAJU VEZE: ŠKORPIJA LAŽE, OVAN POSESIVAN

JARAC – neodgovornost Vi znate što želite i uvijek to i dobijete, te želite nekoga tko se može brinuti za vas, jer vi uvijek vodite brigu o svima ostalima. Ne možete biti s nekim tko ne zna kako biti odgovoran ili s nekim tko ne zna što želi. Zato nikada nećete trpjeti neodgovornog partnera, jer […] More

JARAC – neodgovornost

Vi znate što želite i uvijek to i dobijete, te želite nekoga tko se može brinuti za vas, jer vi uvijek vodite brigu o svima ostalima. Ne možete biti s nekim tko ne zna kako biti odgovoran ili s nekim tko ne zna što želi. Zato nikada nećete trpjeti neodgovornog partnera, jer ćete uvijek osjećati kao da ste vi ona osoba koja se brine za vas oboje.

VODENJAK – praktičnost

Kako možete govoriti o svojim ekscentričnim idejama i snovima kada imate realnog partnera? Vi ste nekonvencionalni, buntovni i pomalo bizarni i ne možete biti s nekim pragmatičnim ili s nekim tko ne potiče vašu kreativnu crtu. Trebate nekoga tko može sanjati s vama i podržati vaše najluđe snove, čak i ako ih ne razumije.

RIBE – neosjetljivost

Vrlo ste osjetljivi i emocionalni čak i ako pokušate prikazati to drugačije. Bezobzirnost ili nebriga za vaše osjećaje je dovoljno dobar razlog da odete. Ne možete biti s nekim tko je sebičan, trebate nekoga tko ima veliko srce.