in

ON JE NAJOKRUTNIJI ASTRO PRELJUBNICK: NEĆEŠ ZNATI ŠTA TE SNAŠLO

Istraživanje koje je sprovela jedna internet-stranica za upoznavanje partnera otkrilo je koji se horoskopski znakovi najčešće upuštaju u preljubu. Istraživanje koje je sprovela jedna internet-stranica za upoznavanje partnera otkrilo je koji se horoskopski znakovi najčešće upuštaju u preljubu… Sudeći prema rezultatima navedenog istraživanja, apsolutni šampion u neveri je – Strelac. Mnoge je ovo iznenadilo jer su […] More

Istraživanje koje je sprovela jedna internet-stranica za upoznavanje partnera otkrilo je koji se horoskopski znakovi najčešće upuštaju u preljubu. Istraživanje koje je sprovela jedna internet-stranica za upoznavanje partnera otkrilo je koji se horoskopski znakovi najčešće upuštaju u preljubu…

Sudeći prema rezultatima navedenog istraživanja, apsolutni šampion u neveri je – Strelac. Mnoge je ovo iznenadilo jer su Strelčevi na glasu kao vrlo lojalni i verni partneri. Možda upravo zbog toga njihovi motivi za preljubu nikada nisu površni. Istraživanje je pokazalo da Strelac ne vara zbog požude nego isključivo ako je u lošoj vezi koja ga ne čini srećnim.

Zanimljivo je da su strastvene Škorpije prema rezultatima na poslednjem mestu lestvice preljubnika. Naime, oni “ne stignu” da prevare svoje partnere zato što ih češće naglo ostave zbog potencijalne nove ljubavi tj. veze koju odmah žele da ostvare.

Zašto Strelac vara?

Po prirodi je vrlo lojalan i često je on taj kojeg varaju, ali kada oseti da nema dovoljno poštovanja i da je potpuno zanemaren u vezi, iz ljutnje počinje da razmišlja o tome da li postoji za njega neko bolji. Time sebi otvara put za neveru.

Kako prepoznati da Strelac vara?

Inače je vrlo staložen i spreman na konstruktivnu raspravu, ali nakon preljube kod njega možete da primetite povećano interesovanje za sukobe i svađe koje ne vode nikuda.

Na taj način manifestuje se osećaj griže savesti koji ga obuzima zbog nevere.