in

ON ĆE TE PREVARITI: 3 ZNAKA ZODIJAKA KOJI SE NE MOGU ZAKLETI NA VERNOST

3. BLIZANCI Oni su u večitoj potrazi za samim sobom. Ne drže se svojih stavova, možda zato što ih nemaju. Koketni su i skloni flertu iz sopstvene nesigurnosti. Oni se moraju potvrditi jer su pod konstantnom sumnjom u svoje kvalitete. Kad osvoje željeni cilj, njihova igra prestaje. A to znači samo jedno – nastaviti dalje. […] More

3. BLIZANCI

Oni su u večitoj potrazi za samim sobom. Ne drže se svojih stavova, možda zato što ih nemaju. Koketni su i skloni flertu iz sopstvene nesigurnosti. Oni se moraju potvrditi jer su pod konstantnom sumnjom u svoje kvalitete. Kad osvoje željeni cilj, njihova igra prestaje.

A to znači samo jedno – nastaviti dalje. Skloni su paralelnim vezama, jer se obično ne mogu odlučiti kojoj strani pripadaju. Vraćaju se starim vezama, plove u nove avanture, njihov je život opšta konfuzija. Ko želi igre bez granica, neka mu je sa srećom. Svakako zabave neće nedostajati.

2. ŠKORPIJA

Ona je veoma posesivna i ljubomorna. Volela bi kada bi partnera mogla da veže lisicama za radijator. Sopstvene preljube pravdaju kao merom prevncije ili nesigurnošću u suprotnu stranu.

Ipak, ni jedna se Škorpija neće upustiti u izazov bez stra*ti. Kako i sama poseduje fluid, ona ga širi i u svom okruženju. Ponude su uvek prisutne, pa kako im odoleti?

1. STRELAC

Avantura je ključna reč i triger za preljubu. Kako ceni da je život samo jedan, Strelac nema osećaj kajanja i vodi se principom ”što se ne zan nije se ni desilo”. On se užasava nametnutih obaveza i preljuba mu samo pravi prividnu sliku da je slobodan.

Moral mu nalaže druga pravila, ali njegova inteligencija opravdava postupke diplomatskim pristupom slobode izbora.