in

ON JE NAJODANIJI ZNAK ZODIJAKA: PRAVA SI SREĆNICA AKO JE ON TVOJ

Ribe su šampioni u romantici, Škorpije su takođe odane, verne kada odaberu pravu. Ali, generalno on je šampion u vernosti. Ako vam je to prioritet u vezi, sa njim nećete pogrešiti. Rakovi su izuzetno emotivni i najčešće se u potpunosti predaju jednoj osobi, bilo da su pripadnici ovog znaka muškarci ili žene. Za njih je […] More

Ribe su šampioni u romantici, Škorpije su takođe odane, verne kada odaberu pravu. Ali, generalno on je šampion u vernosti. Ako vam je to prioritet u vezi, sa njim nećete pogrešiti.


Rakovi su izuzetno emotivni i najčešće se u potpunosti predaju jednoj osobi, bilo da su pripadnici ovog znaka muškarci ili žene.

Za njih je idealan izlazak sedenje ispred TV kod kuće, u naručju voljene. Ako to sve začinite domaćim kolačem, zauvek će biti vaš.

Ne vole svađe, razmirice, izuzetno su privrženi parneru, porodici… To je njihova karakteristika u svim odnosima koje grade u svom životu.

Oko vernosti ovog horoskopskog znaka stvarno nikada ne morate da se brinete. Kada Rak izabere partnera onda je to najčešće zauvek.

Ipak, Rak ima konkurenciju. Još jedan znak zaslužuje da se nađe u kategoriji “najodanijih”, ali na drugom mestu. To su Jarčevi.