in

ON JE TAJ, PRAVI MUŠKARAC ZA VAS A ON JE U ZNAKU….

U poslednje vreme nemate sreće u ljubavi i počinjete da mrzite muški rod i zaklinjete se da ćete ostati same do kraja života, ubeđujući sebe da je tako najbolje. Posegnite za astro predviđanjima i otkrijte koji tip muškarca vam najviše odgovara, a u skladu je sa vašim horoskopskim znakom. OVAN – Intelektualac Svoju nezavnost ne […] More

U poslednje vreme nemate sreće u ljubavi i počinjete da mrzite muški rod i zaklinjete se da ćete ostati same do kraja života, ubeđujući sebe da je tako najbolje. Posegnite za astro predviđanjima i otkrijte koji tip muškarca vam najviše odgovara, a u skladu je sa vašim horoskopskim znakom.

OVAN – Intelektualac


Svoju nezavnost ne bi prodali ni za šta. Veliki su samotnjaci i duboki mislioci. Žena Ovan traži muškarca sa kojim će se često upuštati u intelektualne razgovore. Ona takođe voli partnere koji su iskreni i sigurni u sebe; žena Ovan nema vremena za gluposti, piše Telegraf.rs.

BIK – Muškarac jake volje


Najviše volite da ugađate sebi, a kada ste u vezi potpuno ste predani partneru. Zbog toga, vama je potreban muškarac koji je pun ljubavi i strasti. Takođe da je samostalan kao vi, jer nema ništa privlačnije nego muškarac jake volje.

BLIZANCI – Iskrenost pre svega


Vi ste avanturističkog duha i na prvom mestu su vam prijatelji, bez obzira na okolnosti. Žena Blizanac želi muškarca koji će bez ustezanja izreći svoje mišljenje, ali koji takođe može biti razigran i zabavan.

RAK – Muškarac dobrog srca


Ovo je najdobroćudniji i najosetljiviji znak. Žena Rak traži muškarca poput nje – iskrenog, poštenog i spremnog za zdrav odnos.

LAV – Koketni muškarac


Lav ceni odanost i motivisanost. Ako njegova druga polovina nema te osobine, njihova veza će se brzo raspasti. Žena Lav će tražiti muškarca koji je jednostavan poput nje. Ona ipak nije sasvim ozbiljna, žena Lav želi partnera koji je velikodušan i zna da koketira.

DEVICA – Strpljivost


Devica je najpromišljeniji znak u horoskopu, pa se tako nikad ne otvara pred drugima, zbog čega su odnosi sa njom zamaraju. To je razlog zašto Devici treba strpljiv muškarac, koji ume da čeka.

VAGA – Odanost


Vrlo ste tvrdoglave, logične i kao takve uvek volite da analizirate situaciju. Vama odgovara veran i prilagodljiv mušakarac, komunikativan i onaj koji će biti vrlo jasan kada je reč o bitnim životnim pitanjima.

ŠKORPIJA – Strastveni muškarac


Škorpije su izuzetno intenzivne i strastvene. Ponekad se nađu u nevolji, jer radije učine nešto neozbiljno, a tek onda razmišljaju o posledicama. Žena Škorpija želi nekoga zabavnog i strpljivog, pogotovo kad počnu nevolje. Potrebno je vreme da Škorpije počnu da veruju drugoj osobi.

STRELAC – Senzualan muškarac


On je avanturističkog duha i voli uvek da isprobava nove stvari. Međutim, on voli i intimno druženje sa svojom lepšom polovinom, sa kojom gradi stabilan i siguran odnos. Žena Strelac voli senzualne muškarce s dobrim smislom za humor kojim razbijaju napetost u zahtevnim situacijama.

JARAC – Marljivost na prvom mestu


Jarčevi su pametni i ozbiljni, a to je razlog zašto žena Jarac želi muškarca koji nije sve vreme ozbiljan i namrglođen. Ona ceni partnere koji su slični njoj samoj, jer joj to pomaže da se poveže s drugima na dubljem nivou. Želi da ima sigurnu vezu, jer će joj to pomoći da se više fokusira na zabavne stvari u vezi.

VODOLIJA – Šarmantan muškarac


Vrlo je kreativna, šarmantna i strastvena, pa zato traži muškarce slične sebi.

RIBE – Romantićan muškarac


Ribe su emotivne, ali isto tako svoj senzibilitet vrlo često umeju i da iskoriste. S druge strane, umeju da budu i iskrene kada ih nešto muči. Žena Riba želi odnos s nekim ko je saosećajan i pažljiv, baš kao što je i ona sama. Ceni romantiku i lako može pasti na takav gest od muškarca.