in

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE SAZNATI DA IH NAJBOLJI PRIJATELJ TAJNO VOLI GODINAMA

Od svih manje ili više kompleksnih oblika ljubavi, ona koju gajimo prema prijateljima je najveća misterija. Po logici stvari, prijatelje stičemo kroz život i ljubav koju osećamo prema njima sigurno je zaslužena, čista i, moglo bi se reći, racionalna. A da li je u realnosti moguće voleti prijatelja suprotnog pola samo kao prijatelja ili tu […] More

Od svih manje ili više kompleksnih oblika ljubavi, ona koju gajimo prema prijateljima je najveća misterija. Po logici stvari, prijatelje stičemo kroz život i ljubav koju osećamo prema njima sigurno je zaslužena, čista i, moglo bi se reći, racionalna.

A da li je u realnosti moguće voleti prijatelja suprotnog pola samo kao prijatelja ili tu uvek moraju biti umešana romantična osećanja? Na ovo pitanje zvezde imaju odgovor.

3. Vaga će celog života tajiti da u srcu čuva Strelca

Vaga je jedan od retkih znakova koji imaju sposobnost da se podsvesno zaljube. Bez ikakve racionalne naznake ovi emotivni znakovi su u stanju da poklone srce, pritom nemajući pojma šta im se dešava.

Kada Vaga upozna čak i osrednje privlačnog Strelca, razviće posebne simpatije prema toj osobi, koje će svojim racionalnim kefalom sebi objasniti kako su upoznali sjajnu osobu za druženje.

Pamtiće sve bitne datume, rođendane i sitnice koje njihov dragi prijatelj Srelac voli, rado će se družiti i biće pomalo posesivne kada njihov prijatelj flertuje u društvu, ali nikada neće dozvoliti da se to na njima vidi niti će biti u stanju da razumeju svoja osećanja.

Veze koje se ostvaruju između ova dva znaka mogu biti zasnovane na fizičkoj privlačnosti, ali ono što se Vagama dešava u domenu nesvesnog čini ovu vezu gotovo nezaobilaznom i kao omađijana, ona ima užasno jaku potrebu da se dopadne i da ugađa Strelcu.

2. Blizanac pati i krišom uzdiše za Jarcem, jer se boji da može izgubiti prijateljstvo

Blizanci su jako impulsivni znakovi, a kada je ljubav u pitanju izuzetno su zapaljivi. Ako u životu imaju šarmantnog i inteligentnog Jarca za prijatelja, sve su šanse da će se Blizanac zatreskati još prvog dana.

Prijateljstvo između ova dva znaka ni u jednom aspektu realnosti ne može biti lišena seksualnosti i međusobne fizičke privlačnosti.

Pre ili kasnije Blizanci će svoje prijateljstvo staviti na kocku i prepustiće se svojim primalnim nagonima. Varnice koje se inače uvek osećaju u vazduhu kada su njih dvoje u blizini samo su nagoveštaji erupcije strasti koja sledi.

Samo u određenim slučajevima ovakvo prijateljstvo je katastrofa koja samo čeka da se dogodi. Ipak, ova dva znaka će uvek nekako naći načina da budu “samo prijatelji”. Makar u javnosti…

1. Riba će doživotno srljati iz veze u vezu u želji da potisne i zaboravi svoju ljubav prema Škorpiji

Ova kombinacija znakova po pitanju prijateljstva zapravo i nije retka. Iako mogu da imaju dosta sličnih osobina, ono što je često karakteristično za oba znaka je njihova želja da budu u centru pažnje.

Kada je ljubav u pitanju, Škorpija, dežurni buntovnik visprenog uma i zavodljivog jezika često neće obraćati mnogo pažnje na ljude koji uzdišu iz prikrajka već će prednost dati udvaračima koji su misteriozni, tihi, sigurni u sebe i napadaju prvi.

Ribama, sa druge strane, izuzev u trenucima kada su opijeni od alkohola neća pasti ni na kraj pameti da urade nešto što bi moglo ugroziti prijateljstvo.

Riba je privržen i odan prijatelj, ali je takođe i osoba koja ima jak libido i teško podnosi situacije u kojima mora da se obuzdava pa će umesto da nasrne na voljenu Škorpiju juriti iz ljubavi u ljubav tražeći u drugim osobama tu iskru u očima.