in

OVA 3 ZNAKA SU BEZ SUMNJE NAJBOLJI MUŽEVI ZODIJAKA

Vrline ovih muškaraca daleko nadmašuju njihove mane. S njima će život biti prožet poštovanjem, odanošću, ali i zabavom. Oni neće biti samo partneri i ljubavnici već i najbolji prijatelji. 3. Vodolija Ako tražite romantičnog muškarca sa slatkom i osjetljivom stranom, Vodolija je stvorena za vas. On je savršen partner jer će uvijek biti svjestan vaših […] More

Vrline ovih muškaraca daleko nadmašuju njihove mane. S njima će život biti prožet poštovanjem, odanošću, ali i zabavom. Oni neće biti samo partneri i ljubavnici već i najbolji prijatelji.

3. Vodolija

Ako tražite romantičnog muškarca sa slatkom i osjetljivom stranom, Vodolija je stvorena za vas. On je savršen partner jer će uvijek biti svjestan vaših želja i potreba, a učinit će sve što je u njegovoj moći da budete zadovoljni. S vječnom željom da prati svoje srce, možete biti sigurni da će ovaj čovjek biti otvoren, pošten i odan bez obzira na situaciju. Jedna od mana ovog znaka je da znaju biti preosjetljivi i tvrdoglavi.

Ali, imaju puno vrlina koje su bitnije od tih par malih mana. S Vodolijom uz sebe nikada se nećete dosađivati i nećete se brinuti da nešto događa ili da nešto skriva od vas. Vodenjaci imaju zdravu percepciju ljubavi i pružit će vam prostora i slobode koliko god trebate. S njima se nikada neće osjećati kao da ste u zamci. Oni traže kreativnu, inteligentnu i poštenu partnericu.

2. Lav

Lav je idealan partner za hrabre žene koji idu kroz život uzdignute glave. On je rođeni vođa s puno karizme koja će svakoga baciti na koljena. Veza s Lavom je uglavnom jako strastvena i uvijek puna iznenađenja. U trenutcima odluke, kad nastane sukob u mišljenjima, njegova strast će pobuditi ratnički duh i prkos, jer sve mora biti kako si je on zamislio. Ali, nemojte se obeshrabriti! Ne postoji darežljiviji i odaniji partner od Lava.

Kao partner je neustrašiv i uvijek možete računati na to da će se boriti za vas i uz vas. S tako jakim i strastvenim partnerom uz sebe, ne morate se brinuti da će vam život biti dosadan. Veza s Lavom je obilježena poštovanjem, strašću, odanošću, a i zabavom. Ako uvijek imate na pameti da je vašem partneru potrebna pohvala za sve što je učinio, vratit će vam ju deseterostruko. Lavovi kod partnerica traže nekoga tko će ih razumjeti i biti dovoljno jake da se ne izgube u njihovoj strasti i karizmi. Moraju im biti jednake.

1. Škorpion

Škorpion je jako snalažljiv muškarac i bez tračka sumnje mu se možete u potpunosti prepustiti. Kad pričamo o ljubavi Škorpiona prema partnerici, možete biti sigurni da ima oči samo za vas i da ćete ga na kraju voljeti ne samo kao partnera nego i najboljeg prijatelja. Uvijek će vas dočekati raširenih ruku i vaše tajne će čuvati do posljednjeg daha.

Budući da su jako pošteni i strastveni u životu, uvijek će ih okruživati gomila ljudi, a nepoštenje je za njih smrtni grijeh. Iako je Škorpionima potrebno dulje vrijeme da se zaljube, u ljubavi će vam se u potpunosti posvetiti i biti vam vjerni do kraja. Ovaj znak je najsenzibilniji od svih, pa ako se odlučite za Škorpiona, vaša svakodnevica će biti prožeta strašću i ljubavi.