in

OVA 3 ZNAKA GARANTOVANO SU PRAVA PROPAST AKO SE ZALJUBITE

Da li ste među njima?! Mnoge veze ne mogu da prođu bez ljubomore, koja u malim dozama nekad može začiniti odnos, ali češće bude razlog razlaza. Neki znakovi zodijaka je pokazuju više nego drugi, zato pripazite s kim se upuštate u romansu. 3. Ovan – prirediće vam neprijatne scene Pripadnici ovog znaka imaju problem sa […] More

Da li ste među njima?!

Mnoge veze ne mogu da prođu bez ljubomore, koja u malim dozama nekad može začiniti odnos, ali češće bude razlog razlaza. Neki znakovi zodijaka je pokazuju više nego drugi, zato pripazite s kim se upuštate u romansu.

3. Ovan – prirediće vam neprijatne scene

Pripadnici ovog znaka imaju problem sa apsolutnim poverenjem, zbog čega pomno prate svaki potez svog partnera i analiziraju ga. Na prvu pojavu sumnje reaguju impulsivno i u trenutku, bez obzira gde se i pred kim nalaze.

Budući da su hiroviti, od Ovnova možete očekivati svašta – od bacanja tanjira do gađanja prstenom, pa čak i pretnje.

2. Lav – posesivnost mu je drugo ime

Lavovi su poprilično skloni ljubomori, no oni nisu tako grubi kao neki drugi znakovi. Njihovo pokazivanje ljubomore često izgleda samo kao potvrda ljubavi i interesa za vas.

Najčešće su ljubomorni zbog povređenog ponosa, prevelikih očekivanja od vas ili iz straha da ih ne volite dovoljno, a prevare se više boje zbog udara na njihov ego nego zbog izdaje.

1. Škorpija – sve mu se vidi na licu

Škorpije su najljubomorniji znak Zodijaka, iako postoje izuzeci. Kad pokazuju tu svoju ljubomoru uglavnom nisu nimalo taktični, ne biraju reči i mogu se osećati izdanim zbog nečega na šta drugi uopšte ne bi reagovali.

Teško će otvoreno priznati ljubomoru, ali jasno ćete je videti na njegovom licu.