in ,

Ovo je najveća greška u odijevanju koju žene rade nakon 35. godine

Foto: Envato

Važno je redovno pregledavati ormar. More

Poznati američki stilist Brad Goreski imao je 12 godina kada je prvi put u ruke primio magazin Vogue. U tom trenutku rodila se njegova ljubav prema modi. Sudbina je htjela da godinama kasnije, kao student povijesti umjetnosti, dobije praksu u Vogueu.

Naposljetku je napredovao do pozicije asistenta, a uskoro je počeo raditi za stilisticu slavnih Rachel Zoe nakon čega je polako dobivao i svoje klijente. Postao je ekskluzivni stilist za brend Kate Spade, a odijevao je i Jessicu Albu, Demi Moore, Rashidu Jones, Christinu Ricci, Minku Kelly i mnoge druge poznate dame.

Od 2014. godine bio je i jedan od voditelja modne emisije Fashion Police.

Kada je u pitanju stil, Brade kaže kako na njega znatno utječe najveća greška u odijevanju koju žene rade nakon 35. godine.

Prema njegovom mišljenju, tada se previše vežemo za staru odjeću u ormaru. Ono što nam je bilo zanimljivo s 25 ili 30 godina vjerojatno ni nećemo nositi s 35 ili više, ali svejedno iz ormara ne mičemo odjevne komade koje smo prerasli kako fizički tako i mentalno.

Važno je redovno pregledavati ormar. Razgledajte sve komade i izvucite van ono što niste nosili mjesecima. Na taj način osvijestit ćete što sve uopće imate u ormaru i što biste zapravo trebali dodati garderobi. Stvorit ćete novi prostor za novu odjeću koja će vam savršeno odgovarati, kaže stilist koji dva puta godišnje radi čistku svog ormara kako bi bio siguran da su u njemu samo komadi koje uistinu voli i želi nositi.

Brad napominje kako se ne trebamo opterećivati godinama i kako se trebamo odijevati onako kako želimo, bez obzira na mišljenja drugih ljudi. Važno je ostati vjeran sebi, podsjeća Zadovoljna.

– Nemojte dozvoliti da vaše godine utječu na to kako se odijevate, važno je pomicati granice, zaključuje stilist koji izdvaja Jackie Kennedy kao omiljenu modnu ikonu koja se do zadnjeg dana života odijevala po svom.