in

POSESIVNOST, LJUBOMORA, LUDILO: HOROSKOP OTKRIVA ZBOG ČEGA ĆE ZAISTA ON RASKINUTI SA TOBOM?

Vaga Negativnost. Vi ste pozitivna osoba i uvek mislite kako je sutra bolji dan. Zato vi ne možete podneti negativnog ili dramatičnog partnera. Volite biti okruženi dobrim vibracijama i dobrom energijom i veza s osobom koja vam crpi energiju za vas ne dolazi u obzir. Škorpija Laganje. Možete prihvatiti sve partnerove mane osim laganja. Laganje […] More

Vaga

Negativnost. Vi ste pozitivna osoba i uvek mislite kako je sutra bolji dan. Zato vi ne možete podneti negativnog ili dramatičnog partnera. Volite biti okruženi dobrim vibracijama i dobrom energijom i veza s osobom koja vam crpi energiju za vas ne dolazi u obzir.

Škorpija

Laganje. Možete prihvatiti sve partnerove mane osim laganja. Laganje za vas znači kraj veze i to je verovatno najbrži način da vas se izgubi – čak i ako je to samo bela laž. Vi cenite iskrenost i transparentnost i nikada nećete oprostiti svom partneru laž.

Strelac

Lenjost. Ne možete biti sa lenjom osobom, vi ste uvek u pokretu i u potrazi za sledećom ekstremnom avanturom, ako vaš partner ne drži korak s vama, verovatno ćete i dalje raditi sve te stvari bez njega/nje. Dakle, vi trebate pronaći nekoga ko je energičan kako bi upotpunili svoj brzi način života.