in

POŠTUJTE OVIH 9 STVARI I OVAN ĆE VAS VOLETI ZAUVEK

Puni sebe, oštri i nezainteresovani u komunikaciji i otporni na teške reči, Ovnovi vrlo često ne deluju kao idealan izbor za partnera. Međutim, sve je to maska kojom prikrivaju brižnost i ogrmonu želju za pažnjom i ljubavi. Svakom Ovnu je potrebno vremena, a kada ga dobije – trenuci koji provedete sa ovim znakom Zodijaka postaće […] More

Puni sebe, oštri i nezainteresovani u komunikaciji i otporni na teške reči, Ovnovi vrlo često ne deluju kao idealan izbor za partnera. Međutim, sve je to maska kojom prikrivaju brižnost i ogrmonu želju za pažnjom i ljubavi.


Svakom Ovnu je potrebno vremena, a kada ga dobije – trenuci koji provedete sa ovim znakom Zodijaka postaće nezaboravno iskustvo.

Donosimo vam 9 načina na koje se vole Ovnovi, i koje će uvek ceniti ako nađete tajnu formulu da ih iskažete.

9. Cenite njihove potrebe


Ovan je znak koji voli da sedi na tronu, ali da u isto vreme ima slobodu. Ne vole često da menjaju partnera ali vole da beže od pravila i čuvaju svoju privatnost i slobodu.

8. Slažu se sa Lavovima i Strelčevima


Slično se ponašaju kao druga dva horoskopska znaka. Imaju kratak fitilj i brutalno su iskreni. Međutim, kada nekoga uvrede svojom diretnošću, toga vrlo često nisu svesni. Rakovi i Škorpije ih vrlo teško razumeju i smatraju da nemaju izgrađenu empatiju. I pored toga, Ovan ima mnogo razumevanja za prijatelje.

7. Sitnice im puno znače


Ovnovi imaju srce ratnika, ali su istovremeno nevina bića. Fizički izgled im je slaba strana, naročito ako se radi o odeći. Ne vole da osuđuju, i jedina satisfakcija im je kada shvate da su i vama sitnice od vrlo velike važnosti.

6. U krevetu su avanturisti


Vole da probaju sve što je zabranjeno i u poslednjem trenutku. Često se nalaze u spontanim situacijama i još češće umeju da iznenade svojim postupcima. Osećaj da su privlačni ih neprestano vodi i ne pada im teško da isprobaju nove stvari.

5. Inteligencija je njihova najveća erogena zona

Ozbiljan razgovor o ozbiljnoj temi i stimulacija njihovog uma budi u njima nezadrživi nagon. Ovnovi vole da pokažu koliko su pametni jer smatraju da je intelekt jako seksi.

4. Dela, ne reči


Svi vatreni znaci teško uspostavljaju dobru komunikaciju, stoga je oslanjanje na reči vrlo klizav teren. Vrlo često treba da im se “crta” šta zapravo želite od njih, ali budite sigurni da će biti ispunjeno. Dela umesto reči će uvek izvući mnogo više nego što u startu očekujete.

3. Uvek razmišljaju o budućnosti


Čak i ako vi još uvek ne razmišljate o drugoj fazi vaše veze, budite sigurni da Jarac razmatra vaš potencijal za dugoročnu vezu tj. brak i porodicu. Ovnovi su praktični i fokusirani na sve aspekte veze, uključujući i njenu budućnost.

2. Odani su onima u koje imaju poverenja


Očekuju da budete njihova jedna i jedina ljubav. Ako im ne date povoda za nepoverenje biće vam u potpunosti posvećeni i nikada nećete imati razlog za sumnju ili ljubomoru.

1. Obožavaju da drže distancu


Mnogi Ovnovi opisuju kao sramežljive, konzervativne pa čak i pomalo dosadne, ali oni su takvi samo dok vas dovoljno ne upoznaju. Tada se otvaraju i postaju spontani, zabavni i potpuni ludaci – u pozitivnom smislu.