in

POVEZAN JE SA DUHOVNIM SVIJETOM: POKAZAĆE SVU LJUBAV ALI ĆE I MANIPULISATI TOBOM

Kada se ovaj znak zaljubljuje, to je s intenzitetom. Nema sumnje da život i ljubav s njim može biti nevjerojatno vrijedan i zabavan. On je sposoban magnetski očarati svog ljubavnog partnera i pokazati svoju strast, ali isto tako sposoban je i za neke negativnije stvari poput posesivnosti, ljubomore i nedostatka komunikacije. On je – Škorpion! […] More

Kada se ovaj znak zaljubljuje, to je s intenzitetom. Nema sumnje da život i ljubav s njim može biti nevjerojatno vrijedan i zabavan.

On je sposoban magnetski očarati svog ljubavnog partnera i pokazati svoju strast, ali isto tako sposoban je i za neke negativnije stvari poput posesivnosti, ljubomore i nedostatka komunikacije.

On je – Škorpion!

Znak Škorpiona vlada nad smrću, ponovnim rođenjem i spolnim organima. Kao takav, on se smatra alkemičarom. Alkemija govori o transmutaciji, vještini koja počinje s jednim elementom, a završava s drugim, baš kao i smrt koja je samo put prema ponovnom rođenju i novim počecima.

“Budite promjena koju želite vidjeti u svijetu.” ~ Mahatma Gandhi

Taj citat je čista alkemija, a Škorpion može mnogo naučiti iz njega, pronaći ono što mu je potrebno u sebi i povećati svoje šanse za uspjeh u ljubavi.

Škorpion, kada je u svom najboljem izdanju, sposoban je napraviti veliki pomak iz jednog stanja bivanja u drugo. Stoga, ako je ukorijenjen u jednom ili više negativnih emocionalnih stanja, on ima čaroliju kojom se uspinje na pozitivnija stanja svijesti.

Škorpion je povezan s duhovnim svijetom i može se osloniti na bogate resurse – vodiče, pretke i duhove životinja za uzemljenje i mudrost. Ovaj znak je sasvim čaroban, alkemija mu vrlo dobro odgovara.

Koji znak zodijaka će potaknuti Škorpiona da ukroti svoju tamnu stranu, svoju potrebu za tajnošću i ponekad za manipulativnim budalaštinama?

Škorpion blista kad pokazuje svoje najbolje kvalitete i mnogi drugi znakovi zodijaka su privučeni ovim izazovnim, intrigantnim pojedincem.

Bila to muška osoba ili ženska, Škorpion ima mnogo za ponuditi u vezi. Tko će prihvatiti izazov?

Škorpion i Ovan

Lete iskre, zavođenje i strast! Dva snažna znaka koja trebaju naći svoje mjesto u plesu. Ovan će zaboraviti na borbu, a Škorpion će se čuditi kako je može zaboraviti.

Oba znaka trebaju slobodu, a ako Škorpion može obuzdati ljubomoru sve će biti dobro. Kompromis između privatnosti i slobode je ključ, kao i uživanje i potreba za toplinom.

Škorpion i Bik

Oba znaka su mirna i duboko introspektivna i komunikacija im je vrlo važna. Između njih postoje mnoge sličnosti, ali potrebno je pogledati iz druge perspektive. Škorpion mora poštovati Bika ili će ga njegova frustracija stjerati u kut.

Bik je upravo ono što je Škorpionu potrebno, on ga smiruje i sprječava da ne sprži sve oko sebe svojom intenzivnom voljom za životom.

Škorpion i Blizanci

Blizanci će od Škorpiona tražiti da objasni svoje promjene raspoloženja i inzistirat će na predvidljivosti, što se, naravno, nikada neće dogoditi. Priča ovog para uglavnom završava tako što ćete vidjeti Škorpiona kako nevoljko napušta Blizanca, s rukama u zraku i s tugom u očima.

Ova dva znaka možda bolje funkcioniraju kao prijatelji – na taj način mogu zadovoljiti svoju znatiželju i najbolje je da sve ostane na tome.

Škorpion i Rak

Dugotrajan, sretan odnos. Rak će preuzeti veliku brigu o Škorpionu, ali će mu, također, biti potrebna pomoć da razumije sve te njegove tajne! Rak razumije kako je to imati tvrdi vanjski oklop i mekanu unutrašnjost i zbog toga ima veliko suosjećanje za Škorpiona i sve njegove slabosti.

Ova dva znaka su intuitivna, te će biti u mogućnosti komunicirati bez riječi. Ukoliko se ne budu povlačili i zatvarali kada dođe do povrijeđenosti, sve će biti dobro.

Škorpion i Lav

Strast. Intenzitet. Drama. Ova kombinacija ili će osvojiti svijet ili će se uništiti i spaliti ili oboje odjednom. Lav neće odustati od borbe, a Škorpion će biti usredotočen na posljednji ubod. Oni trebaju zasebni teritorij za sebe, ali i duboku emocionalnu vezu, kao i dokaze odanosti.

Njihova ljubav je duboka i burna. Osjetljivi Lav će uvijek snažno podržati Škorpiona i bit će duboko povrijeđen ako mu on ne uzvrati istom mjerom. Ova veza nije za osjetljiva, slaba srca, ovdje se ide na sve ili ništa.

Škorpion i Djevica

Ova veza može biti ugodna sve dok Djevica bude održavala Škorpionov interes, uz prijateljstvo i vjernost na čelu. Djevica je perfekcionist, a Škorpion kontrolor i oboje su odgovorni i mogu računati jedno na drugo.

Ukoliko se potrude da ne budu pretjerano kritični jedan prema drugom, ovo bi mogao biti doživotan odnos.