in

PRAVA ISTINA SVAKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA KOJU ŽELE DA SAKRIJU OD TEBE

Na osnovu statističkih podataka analizirali smo detaljno svaki znak pojedinačno. Ovo su ključne reči za svakog od njih. OVAN – Agresivac Odlično ljubi. IZUZETNO neodoljiv! Ceni porodične odnose. Ovan je poznat po velikodušnosti i davanju. Glasan je i uvek ima potrebu da bude u pravu. Braniće svoja ubeđenja satima i satima. On je jedan od […] More

Na osnovu statističkih podataka analizirali smo detaljno svaki znak pojedinačno. Ovo su ključne reči za svakog od njih.

OVAN – Agresivac

Odlično ljubi. IZUZETNO neodoljiv! Ceni porodične odnose. Ovan je poznat po velikodušnosti i davanju. Glasan je i uvek ima potrebu da bude u pravu. Braniće svoja ubeđenja satima i satima. On je jedan od najzgodnijih ljudi na svetu.

BIK – Skitnica

Voli da bude u dugim vezama. Agresivan je u određenim momentima i bori se za ono što želi. Ponekad može da bude dosadan, ali za ljubav i pažnju. On pomaže drugima u teškim momentima. Dobro se ljubi i dobra je osoba. Tvrdoglav je. Može biti i sebičan, ako želi nešto – i to sve dok to i ne dobije. Lenji su i vole dugo da spavaju. Ovo su najatraktivnije osobe na svetu.

BLIZANCI – Blizanac

Sjajan slušalac, još bolji pregovarač i govornik. Vrlo dobar u zbunjivanju drugih. Gubi stvari i zaboravlja. Voli da priča drugima šta treba da rade, a on je sam vrlo uvredljiv. Ne trpi da mu neko “puni glavu”. Ume da bude vrlo sarkastičan, detinjast i ponekad radoznao. Pričalica koje deluje uvek srećno. On ima neodoljiv osmeh.

RAK – Humanost

Rakova ljubav je jedinstvena. On se ljubi najneverovatnije. Ovo je najbrižnija osoba koju ćete ikada sresti u životu. Romantičan je i veliki kreativac ili ludak (uz dužno poštovanje). Njegova je emocija čista i spontana. Zaljubljive je prirode i dosta se prepušta maštanju. Vezan je za porodicu, a posebno za mame.

LAV – Srce

Atraktvan i strastven, veliki govornik. Njegova raspoloženja idu od velike sreće do potpune letargije. Njegov problem ima tendenciju da postane svačiji. Većina Lavova su veoma predvidivi pa mogu postati monotoni. Predivno se ljubi. Najšarmantniji na svetu.

DEVICA – Idelan balans

Dominira u odnosima. Uvek želi da je njena reč poslednja. Ona razgovara sa lakoćom i inteligentna je. Misli da sve zna. Poštuje druge ali, ako je izneverite, vrlo brzo gubi to poštovanje i nikada ga nećete povratiti. Ona niti oprašta, niti zaboravlja.