in

RAKOVI SU MAJSTORI FLERTA, RIBE ZAVODE POGLEDOM, ALI ZAŠTO LAVOVI MORAJU DA OKREĆU GLAVU

Rakovi su majstori u flertu, Ribe zavode pogledom, ali zašto Lavovi moraju da “okreću” glavu? Svako može da unapredi svoje ponašanje na prvim sastancima odnosno veštinu flertovanja, a privlačenje željenog partnera ne zasniva se isključivo i uvek na dobrom izgledu.  Ovan Ovan vrlo direktno flertuje. Voli da bude progonitelj u svakom svom ljubavnom interesu. Svakako, savetujemo […] More

Rakovi su majstori u flertu, Ribe zavode pogledom, ali zašto Lavovi moraju da “okreću” glavu? Svako može da unapredi svoje ponašanje na prvim sastancima odnosno veštinu flertovanja, a privlačenje željenog partnera ne zasniva se isključivo i uvek na dobrom izgledu. 

Ovan


Ovan vrlo direktno flertuje. Voli da bude progonitelj u svakom svom ljubavnom interesu. Svakako, savetujemo da se prvo uveri da nije u potrazi za “svakim u sobi” i da ima na umu da “trava na drugoj strani nije uvek zelenija”. Pokušajte da odaberete jednu osobu koja vas najviše zanima i pružite mu svu pažnju. Direktan kontakt očima je neophodan za svakog ko želi bolje da flertuje, samo se uverite da oči ne lutaju.

Bik


Kao zemljani znak, veoma ste utemeljeni u svom telu i majstor da ga upotrebite za zavođenje. Pokušajte da uključite i dodir. Postoje ražličite vrste dodira, a svaki tip povećava intenzitet kontakta. Prijateljski uključuje dodirivanje ili guranje nečijeg ramena, direktiniji pristup je po ruci ili struku, a ako se osećate zaista opasno možete da dodirnete lice osobe koja vam se dopada. Imajte na umu da flertovanje kroz dodir bolje funkcioniše za žene, dok muškarci na taj način brže “upadaju u nevolju”. Međutim, za bilo koji pol – uverite se da ste usaglašeni.

Blizanci


Blizanci znaju sve o snazi govora kod zavođenja. Pomoglo bi da upotrebite seksi ton glasa kada flertujete. Za žene glas bez daha, višeg tona (zamislite Merlin Monro) pretenduje da privuče više ljudi, dok će muškarci dubljeg glasa biti privlačniji. Generalno, govorna manipulacija je efektnija za žene.

Rak


Zaljubljeni rak voli nežnost. Vezuju se za osobu koja im je privukla pažnju, čak i do opsesije. Za ovaj znak ne postoji bolji ljubavni savet od “igraj tako da dobiješ”, posebno za dame. Jednom kad ostvarite ono što želite svojom majstorskom tehnikom flertovanja, zakoračite unazad i naterajte ga da dođe po vas. Pokazujući da niste previše poželjni na početku, zapravo govorite da ste kvalitetan partner kog treba upoznati.

Lav


Lav najčešće voli da je u centru pažnje. Ali ako pokušavate da zadovoljite nekog ko vam se dopada, važno je da oseća da ima svu vašu pažnju. Srećom po vas, možete to postići i sebe učiniti privlačnijim podešavanjem “ugla vaše glave”. Studije su pokazale da žene izgledaju bolje kad glavu nagnu napred i tako gledaju blago nagore, jer dobiju ženstven izgled koji muškarce izluđuje. Muškarci izgledaju bolje kad gledaju dole prema vrhu nosa.

Devica


Poznati ste po svojoj skromnoj i sofisticiranoj ličnosti i stilu. Ponekad ste stidljivi, ali nema sumnje da je mnoge privukla vaša senzualnost. Napravite korak unazad pre nego što se potopite u vaš plakar bele, sive i bež boje. Ako želite da budete bolji zavodnik obavezno nosite crveno. Bez obzira da li je reč o karminu ili haljini, crvena govori da je žena seksualno dostupna i sigurno ćete uhvatiti vašeg kapitana.

Vaga


Kao Vaga vi ste već prirodan šarmer i odlični ste u flertu. Zapravo, verovatno ćete flertovati bez upozorenja. Vaš izazov će biti odlučujući o tome ko vam se stvarno sviđa i sa kim želite da budete, a pokušajte da ne trošite energiju da vas svi vole. Ako zadržite svoju harizmu na jednoj osobi, za trenutak ćete je vrteti oko prsta.

Škorpija


Mnogi možda ne znaju, ali postoji više različitih tipova flertovanja. Neki flertovi su mnogo zabavniji, dok su drugi više zavodljivi i usmereni na hvatanje potencijalnog partnera da postane naš. Kad Škorpije flertuju, teže da padnu u drugu kategoriju, a to pri upoznavanju može delovati kao previše. Neka vaše interakcije budu lakše i zabavne ili ćete poznastvo učiniti neprijatnim.

Strelac


Kao Strelac znate da nasmejete ljude. Imate čudesan smisao za humor i jaku ličnost. Međutim, kada pokušavate da flertujete, možda bi bilo dobro da smanjite viceve. Žene vole jednostavne uvode, a muškarci kao i žene, one koji su direktni.

Jarac


Kao Jarac, ideja planiranog flertovanja na sastanku verovatno vaše živce napinje do pucanja. Jarac može biti smešno oprezan kada je u pitanju ljubav. Vrlo su spori da se otvore. Zapamtite: zabavite se. Često se osmehujte i održavajte kontakt očima. Te dve stvari mogu učiniti da i najgora osoba za sastanke izgleda super atraktivno. Zabava flerta dolazi iz činjenice da ne morate obavezno provesti ostatak svog života sa tom osobom. .

Vodolija


Kao buntovnički i ekscentričan znak, ne bojiš se da te nešto začudi i da pokušavaš nove stvari na licu mesta. To može biti odlično za flertovanje i olakšaćete pravom partneru da bude spontan. Međutim, možda da pokušate da zadržite svoje omiljene trikove i tajne za drugi sastanak?

Ribe


Možete biti prilično povučeni i lako se izgubiti u sopstvenim mislima. Da biste ostvarili bolju vezu sa osobom na sastanku, održavajte kontakt očima. Možda ćete u početku morati sebe na to da podsećate, ali vrlo brzo će vam postati lakše i prirodnije. Tako ćete lakše izaći iz “vaše ljuske”. Studije su utvrdile da produženi kontakt očima može učiniti da izgledate privlačnije, čak i kada razgovarate sa potpunim strancem!