in

SA NJIMA NE ULAZITE U RASPRAVU: OVE ZNAKOVE NE MOŽETE POBIJEDITI U SVAĐI

Osim što su direktni u komunikaciji i često nemaju takta, sledeći znaci će vas svojim oštrim rečima oboriti svaki vaš argument. Svađu sa njima ćete dugo pamtiti. Ovan Vatreni Ovan u naletu besa je u stanju da izgovori svašta – a često i ono što zaista ne misli. Pripadnike ovog znaka ćete lako razdražiti u […] More

Osim što su direktni u komunikaciji i često nemaju takta, sledeći znaci će vas svojim oštrim rečima oboriti svaki vaš argument. Svađu sa njima ćete dugo pamtiti.

Ovan


Vatreni Ovan u naletu besa je u stanju da izgovori svašta – a često i ono što zaista ne misli. Pripadnike ovog znaka ćete lako razdražiti u slučaju da mu naruđujete ili kontrirate zbog čega je savet mnogih astrologa da ne ulazite u nepotrebne rasprave. Koliko god da je mio i sladak, ovaj znak jednostavno ima i drugo lice koje vam se sigurno neće dopasti.

Blizanci


Za razliku od Ovna koji voli da tera svađu do kraja, Blizanci su dosta mirniji i nestalni, a samim tim pažnja im je uvek negde na drugom mestu. Čak i u trenucima kada se od njih očekuje da se uključe u bitnu raspravu, oni će to izbeći jer ih prosto reči to ne zanima. Samim tim, vi ćete ostati sami u svojoj svađi a njegov vid nezainteresovanosti vas može veoma iznervirati.

Lav


Bilo da volite ili ne volite Lavove, istina je da su oni puni samopouzdanja, a to u velikoj meri oseća njihovo okruženje, porodica i prijatelji. Ako ih na neki način uvredite, umanjite njihovu vrednost ili povredite, osobe rođene u znaku Lava će vas napasti i napraviti pravu dramu. Ovaj sukob ćete sigurno dugo pamtiti.

Jarac


Jarčevi slove za najtvrdoglaviji znak. Oni su u stanju satima da se svađaju i neće odustati dok u potpunosti rečima ne “obore” protivnika. Pripadnici ovog znaka imaju odličnu memoriju, te će koristiti sve informacije kako bi pobedili u svađi.