in

ŠKORPIJA: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

ŠKORPIJA I LAV U ovakvoj vezi Škorpija bi morala da obuzda svoju urođenu grubost i da se uzdrži od pokušaja da slomi i uništi Lavlji ego. Pošto prevelika strast Škorpije nije sklona suzdržavanju, a ima veliku sklonost ka potčinjavanju, Lav neće u njoj videti osobu koja je spremna da sebe podredi egoizmu i sebičnosti Lava. […] More

ŠKORPIJA I LAV

U ovakvoj vezi Škorpija bi morala da obuzda svoju urođenu grubost i da se uzdrži od pokušaja da slomi i uništi Lavlji ego. Pošto prevelika strast Škorpije nije sklona suzdržavanju, a ima veliku sklonost ka potčinjavanju, Lav neće u njoj videti osobu koja je spremna da sebe podredi egoizmu i sebičnosti Lava.

ŠKORPIJA I DEVICA

Za ove osobe možemo reći da su mnogo sličnije nego što bi se, na prvi, pogled moglo reći. Njihov odnos može biti pun egzaltirajućih osećanja, harmonije i ljubavi. Škorpija će, s vremena na vreme, remetiti Devicu u njenim navikama, što će Devici samo pomoći da se još više i dublje veže za njega. U ovoj vezi sve zavisi od međusobnog razumevanja,pa ako se ove dve osobe vole veza je puna ljubavi i osećanja.

ŠKORPIJA I VAGA

Ovaj odnos će obilovati ljubomornim scenama i željom za posesivnošću, koju će izazivati Škorpija.Vaga lako zavodi Škorpiju, ali kao večita lutalica i ponekad nestabilna u vezama, učiniće Škorpiju nesigurnom u njenu ljubav. Ovakva veza može opstati jedino ako Vaga pokloni punu pažnju Škorpiji. Trebalo bi da joj dokaže stabilnost veze i ljubavi,ali i da shvati da mora pružati bar onoliko koliko dobij. Škorpija bi morala da savlada svoje emocije i posesivnist.