in

SREĆA, LJUBAV ILI PATNJA: IZABERI JEDNU OGRLICU I SAZNAJ ŠTA TE ČEKA IDUĆE SEDMICE

Izaberi jednu ogrlicu: OGRLICA BROJ 1. Ako si izabrala ogrlicu broj jedan, vama će naredna sedmica biti veoma burna. Doživećete velike promene kada je reč o poslu,moguća je iznenadna promena koja ne samo da će vam doneti novo radno mesto već ćete pri tome imati i problema na ljubavnom planu. Zapravo, jedini razlog je ljubomora […] More

Izaberi jednu ogrlicu:

OGRLICA BROJ 1.

Ako si izabrala ogrlicu broj jedan, vama će naredna sedmica biti veoma burna.

Doživećete velike promene kada je reč o poslu,moguća je iznenadna promena koja ne samo da će vam doneti novo radno mesto već ćete pri tome imati i problema na ljubavnom planu.

Zapravo, jedini razlog je ljubomora vašeg partnera jer on ima toliko snažne emocije prema vama da mu nažalost smeta pomisao i da vas je neko pogledao, kamo li činjenica da ste pre njega imali partnere, što je zapravo potpuno normalno.

Neće vam biti lako da se nosite sa svim tim budući da osobu koju volite stvarno pazite i da vam niko drugi ne pada na pamet, ali ne znate kako to da joj objasnite.

Oni koji su slobodni a pri tome zaljubljeni bi mogli doživeti ljubavno razočarenje saznavši da osoba koju vole ima emocije prema drugoj osobi.

OGRLICA BROJ 2.

Ogrlica broj dva predstavlja dolazak nove ljubavi u vas život.

Ovo može da se odnosi i na one koji su već u vezi ili čak u braku jer će osoba koja će ući u vaš život uspeti da promeni iz korena i vaš život i vaša moralna načela.

Oni koji su slobodni neće se puno dvoumiti oko ulaska u avanturu,koja će prerasti u nešto više, ali isto tako, čak i oni koji su zauzeti bi mogli ući u jednu zabranjenu romansu ili flert, i na žalost doći će do preljube. Ovo će vas skupo koštati ali će jednostavno biti jače od vas.

Ljubavna sila je nekad jača od samog čoveka.Zato pokušajte da odolite ako je to moguće umesto što ćete se kajati onda kada sve bude gotovo i kada ne bude bilo šanse da ispravite svoju grešku.

OGRLICA BROJ 3.

Ogrlica broj tri označava dolazak novca u vaš život.

Odnosno, ovo je način da se nadate tome da će doći do jednog važnog posla koji ne samo da će vam doneti uspeh nego i poštovanje vaših saradnika što će vama biti još važnije jer ćete biti cenjeni više nego ikada u životu.

Istina je da ćete morati više da radite ali to nije ništa u poređenju sa rezultatima koje ćete postići i sa priznanjima koja ćete dobiti

Moguća je čak i nova poslovna ponuda o kojoj ne bi ste trebali puno misliti i dvoumiti se jer je ovo nešto što se dešava jednom u životu i nikako ne bi ste trebali da imate dileme oko toga da li će vam taj posao dobro doći.

U sedmici koja nam dolazi dajte sve od sebe da dokažete koliko vredite a rezultati vašeg poslovanja će biti vidljivi već u petak. Sledi vam inače i jedan veoma buran ljubavni vikend.