in

ŠTA KAŽE HOROSKOP: KOJA GLUMI A KO SE DOSAĐUJE DOK VODI LJUBAV?

VAGA Ove su žene stvorene za orgazam − doživljavaju ga lako. Uz nežnog i mirišljavog, sveže istuširanog partnera, beskrajno će uživati. One se potpuno prepuštaju se*su. Ne smeta im ni mesto ni vreme. Najvažnije je da je oko njih puno mirisa, svežine, na otvorenom su bolje nego u zatvorenom. Žele da zadovolje sebe, ali ako […] More

VAGA

Ove su žene stvorene za orgazam − doživljavaju ga lako. Uz nežnog i mirišljavog, sveže istuširanog partnera, beskrajno će uživati. One se potpuno prepuštaju se*su. Ne smeta im ni mesto ni vreme. Najvažnije je da je oko njih puno mirisa, svežine, na otvorenom su bolje nego u zatvorenom. Žele da zadovolje sebe, ali ako partner nije zadovoljan, biće tužne. Njihov je orgazam jak, previjaju se i stežu uz partnera, ispuštaju uzdahe, iskreno sve to proživljavaju, gotovo nikada ne glume.

Njihov je način doživljavanja orgazma vrlo stimulativan i za partnera, pa je sa ženama Vagama najviše zajedničkih, istovremenih orgazama. Važno im je da oboje budu zadovoljni. Partneru lako opraštaju greške.

ŠKORPIJA

Žena Škorpija je se*sualna mašina koja melje partnera dok ne doživi orgazam. Za nju nema prepreka i nikad ne misli o njima. Trza se, namešta, povlači partnera i ne da mu da se pomeri dok ne dođe do vrhunca. Može doživeti i nekoliko orgazama za redom. Lako se uzbudi, se*s je za nju nešto poput hrane, a orgazam je cilj svega. Ako taj cilj nije ostvaren, smatra da je i se*s promašen.

Nema dlake na jeziku i partneru koji je ne zadovolji jasno će reći šta misli. Ko je jednom zadovolji, u njenim mislima je uvek potencijalni partner, a ko ne, može je zaboraviti. Ona nikada ne oprašta.

STRELAC

Njen se*s je kombinacija igre, glume i egzibicionizma. Voli da se pokazuje gola, pa joj je zanimljiva svaka voajerska ili egzibicionistička situacija. Brzo se uzbudi, a partner mora da prati njene titraje kako bi je doveo do orgazma. Se*su se lako prepušta, a potrebno je isprobati više načina kako bi se pronašao onaj pravi. Partneru šalje lagane signale. Kada dođe do prave poze, počinje ono pravo. Dok ne doživi orgazam, ona ne dozvoljava promenu poze.

Orgazam žena rođenih u ovom znaku je bučan, ali nekada i vrlo tih. Ukoliko je partner ne zadovolji, neće mu zameriti, ali ako ni sledeći put ne bude bolje razmišljaće o promeni…