in

ŠTA KAŽE HOROSKOP: KOJA GLUMI A KO SE DOSAĐUJE DOK VODI LJUBAV?

JARAC Ove žene vrlo teško doživljavaju orgazam. Partner s njima mora biti uporan, a samo je jedna pozicija pomoću koje,barem nekako, mogu dostići orgazam. To je spoj leđa- stomak, pri čemu su tu njena leđa, a njegov stomak. Zanimljivo je da se žene rođene u znaku Jarca lako uzbude, brzo požele penetraciju, se*su se prepuštaju […] More

JARAC

Ove žene vrlo teško doživljavaju orgazam. Partner s njima mora biti uporan, a samo je jedna pozicija pomoću koje,barem nekako, mogu dostići orgazam. To je spoj leđa- stomak, pri čemu su tu njena leđa, a njegov stomak. Zanimljivo je da se žene rođene u znaku Jarca lako uzbude, brzo požele penetraciju, se*su se prepuštaju vrlo lako, ali kada treba doći do orgazma, to je druga priča. One su vrlo racionalne, pa već vrlo rano spoznaju taj svoj problem, tako da partneru ne prave probleme. Ako i pate, čine to u sebi, o tome ne govore.

Ako doživi orgazam, onda je to nešto što se ne može sakriti. Ona se previja, savija glavu, udara bokovima, a na partnera kao da zaboravi.

VODOLIJA

Kod žena rođenih u znaku Vodolija sve su kombinacije moguće, kao što sve mogu biti i nemoguće. Nekada se lako uzbudi, a nekada ne. Može je silno uzbuditi dodir, jer ima osetljivu kožu. Partner nikada ne zna šta je ovoj ženi u mislima. Ipak, kada je sa partnerom koji je spreman da je dugo i nežno miluje, može dostići se*sualni vrhunac.

Kada doživi orgazam, žena Vodolija se prilično brzo oporavlja, brzo se oblači ili prelazi na običan razgovor. Zato ponekad ostavlja utisak da joj to što joj se, uz toliko truda dogodilo, i nije važno. To je pogrešan zaključak, jer njoj je orgazam dokaz da je partner onaj pravi.

RIBE

Žene rođene u ovome znaku su osetljive i osećajne. Njima je najvažnija ljubav, pa ako osete da ih partner voli i to je dovoljno za orgazam. U se*su se potpuno prepuštaju, zaborave na sve, samo uživaju. Noć i prva zora njihovo su omiljeno doba za se*s. Lepo im je pored mora, a ako imaju poverenja u partnera onda im je svaka situacija povoljna za se*s.

Poverenje im je veoma važno, žele da budu vođene, žele grublji se*s sa malo reči i puno ljubljenja. Orgazam im je pun izvijanja, zabacuju glavu, trzaju se, ali ne ispuštaju previše zvukova. Veoma su srećne posle orgazma i mogle bi se satima maziti.