in

SVAKI ZNAK HOROSKOPA IMA 3 DEKADE: SAZNAJ U KOJOJ SI I ŠTA TO ZNAČI ZA TEBE

Svaki znak je podeljen na dekade. Tako su dekade u znaku Ovna povezane s Ovnom, Lavom i Strelcem, dakle sve tri dekade predstavljaju vatrene znakove. Svakom dekadom vlada vladar onog znaka kojem je dodeljena, pa prvom vlada Mars (Ovan), drugom Sunce (Lav), a trećom Jupiter (Strelac). Svaka dekada ima svoje značenje i objašnjava karakter čoveka. […] More

Svaki znak je podeljen na dekade. Tako su dekade u znaku Ovna povezane s Ovnom, Lavom i Strelcem, dakle sve tri dekade predstavljaju vatrene znakove. Svakom dekadom vlada vladar onog znaka kojem je dodeljena, pa prvom vlada Mars (Ovan), drugom Sunce (Lav), a trećom Jupiter (Strelac).

Svaka dekada ima svoje značenje i objašnjava karakter čoveka. Produbite i otkrijte svoje sklonosti na jedan potpuno nov način. Zodijak se po dužini sastoji od 360 stepeni i deli se na 12 znakova. Svaki znak ima tačno trideset stepeni, koji se mogu podeliti na tri jednaka dela. Ovi delovi zovu se desetine ili dekade.

Ovan

I DEKADA (21.-30.3.)

Vladar Mars

Puni ste energije, strasti i entuzijazma. Život vam je prepun uzbuđenja i poduhvata koji bude adrenalin. Nedostaju vam strpljenje i samokontrola. U ljubavi ste nagli, brzo planete, ali se još brže ugasite. Pripazite na glavu, zube, oči i uši.

II DEKADA (31.3.-10.4.)

Vladar Sunce

Rođeni ste vođa, težite dominantnim ulogama, hodate uzdignute glave, čuvate ponos. Velikodušni ste i darežljivi.

Imate mnogo prijatelja i aktivan društveni život. Posedujete talent za zavođenje.

III DEKADA (11.-20.4.)

Vladar Jupiter

Aktivni ste, težite visokim i uglednim pozicijama u društvu i na poslu. Velik ste pustolov i istraživač. Sposobni ste da ostvarite svoje ideje. Na poslovnom putu čekaju vas uspeh i novac, a na intimnom brak iz ljubavi.

Bik

I DEKADA (21. -29. 4)

Vladar Venera

Obdareni ste lepotom, šarmom i senzualnošću. Ima nešto u vama što privlači ljude. Volite modu, ukusan zalogaj i vino. Erotični ste, zavodljivi i ne možete zamisliti život bez partnera i ljubavi.

II DEKADA (30.4.- 9.5.)

Vladar Merkur

Komunikativni ste, elokventni. Imate mnogo hobija. Rano počinjete da zarađujete za život. Vaše veze uglavnom počinju iz prijateljstva i bitno vam je da s partnerom delite iste interese.

III DEKADA (10.-20.5.)

Vladar Saturn

Ambiciozni ste. Mnogo vam znače materijalna sigurnost i profesionalni uspeh, pa energiju ulažete u to. Vrlo ste uporni, tvrdoglavi i neprilagodljivi.

Blizanci

I DEKADA (21.-31.5.)

Vladar Merkur

Komunikacija, obrazovne ustanove, zabavna industrija, rad u medijima neka su od područja u kojima biste mogli da ostvarite uspeh.

Brbljavi ste, duhoviti, simpatični, volite da vam se dive zbog pameti.

II DEKADA (1.-11.6.)

Vladar Venera

Uživate u zavođenju, znate kako da se svidite drugima, uvek ste u centru zbivanja, imate mnogo poznanika, a malo pravih prijatelja.

III DEKADA (12.-20.6.)

Vladar Uran

Inteligentni ste, domišljati, privlače vas ljudi jakog karaktera i neobičnog načina razmišljanja. Imate mnogo talenata i možete da radite više stvari istovremeno.

Volite svoju slobodu i nije vas lako zadržati u mestu. Veze su vam pune uspona i padova.

Rak

I DEKADA (21.-30.6.)

Vladar Mesec

Romantični ste, osećajni i intuitivni. Odani ste tradicionalnim vrednostima. Raspoloženje vam se u danu promeni nekoliko puta.

Sanjar ste i brižni prema onima koje volite.

II DEKADA (1.-11.7.)

Vladari Mars i Pluton

U detinjstvu povučeni i stidljivi, u zrelim godinama postajete samosvesni ratnik, ne dopuštajući da ih vređaju i omalovažavaju.

Velikodušni ste, osetljivi, nekad arogantni i provokativni.

III DEKADA (12.-22.7.)

Vladar Neptun

Umjetnička duša i život vam je nezamisliv bez dobre knjige, plesa, muzike. Volite more i vodu, to vas opušta. Skloni ste iluzijama,. Ne plaši vas samoća, ali strahujete od gubitka ljubavi.

Lav

I DEKADA (23.7.- 2.8.)

Vladar Sunce

Teatralni ste, znate da se nametnete, zavedete, pokažete samosvest i raskoš svog karaktera. Ne podnosite autoritete, iako svoj namećete drugima. Volite decu, igru, zabavu i život na visokoj nozi.

II DEKADA (3.-12.8.)

Vladar Jupiter

Velikodušni ste, optimistični i zabavni. Znate da rukovodite novcem. Imate visoke moralne principe, cenite istinu i iskrenost.

III DEKADA (13.-22.8.)

Vladar Mars

Energični ste, strastveni, aktivni i odlučni. Ne podnosite monotoniju i uvijek ste u potrazi za nekim novim iskustvom. Teško kontrolirate osjećaje, a ljubavni život vam je buran i nepredvidiv. Najveća opasnost zdravlju vam je suludi i stresni ritam života.

Devica

I DEKADA (od 23.8.-2.9.)

Vladar Merkur

Mnogo razmišljate, dugotrajno analizirate, sve želite da isplanirate. Cenite kvalitet, trudite se da date najbolje od sebe. Veliki ste radoholičar.

II DEKADA (3.9.-12.9.)

Vladar Saturn

Delujete hladno i proračunato, često ste preterano sumnjičavi i oprezni. Skrivate osećanja u strahu da ne budete povređeni. Racionalno raspolažete novcem.

III DEKADA (13.-22.9)

Vladar Venera

Pedantni ste, istančanog ukusa, uvek lepo obučeni i doterani. Imate smisla za diplomatiju, ne volite grubost i prema svima se trudite da budete ljubazni.

Vaga

I DEKADA (23.9.-2.10.)

Vladar Venera

Imate čaroban osmeh, neodoljiv šarm. Brak i ljubav su vam važni. Naprosto ne znate i ne možete da budete sami. Po prirodi ste neodlučni i nesamostalni.

II DEKADA (3.-12.10.)

Vladari Uran i Saturn

Iza ljubazne prirode krije se snažan karakter. Koliko god vas život udarao, uvek ćete ostati na nogama.

Kad vas naljute, znate da budete opasni i nemilosrdni.

III DEKADA (13.-22.10.)

Vladar Merkur

Možda vas život nije mazio, ali inicirao vas je na putu samoostvarenja i ličnog razvoja. Nadareni ste za muziku, ples, glumu.

Škorpija

I DEKADA (23.10.-2.11.)

Vladar Mars

Snažnog ste karaktera, strastveni i uvek željni izazova i dokazivanja. Znate da budete osvetoljubivi i ljubomorni.

Možete da se bavite vrlo stresnim ili rizičnim poslom. U ljubavi niste verni.

II DEKADA (3.-12.11.)

Vladar Neptun

Koliko god teško proživljavali emocionalne bure i oluje, na vama to neće biti vidljivo. Imate veliku moć samokontrole, ali i harizmu. U jednoj životnoj fazi možete naginjati misticizmu. Duboko ste intuitivni, kreativni i inteligentni.

III DEKADA (13.-21.11.)

Vladar Mesec

Zračite se*sepilom, zavodite pogledom kome je nemoguće odoleti. Iako ste nekada autodestruktivni imate veliku sposobnost regeneracije.

Strelac

I DEKADA (22.11.-1.12.)

Vladar Jupiter

Optimizam, žeđ za znanjem, interes za daleka putovanja i druge kulture vas okupiraju.

Imate nos za biznis. Znate da uživate, a omiljeni moto vam je “živi i pusti druge da žive”.

II DEKADA (2.-11.11.)

Vladar Mars

Ne podnosite kad vam neko nameće autoritet ili vas sputava. Rano odlazite od roditelja.

III DEKADA (12.-21.12.)

Vladar Sunce

Težite uspehu. Morate postići nešto više. Iako imate mnogo prijatelja, važniji vam je vaš slobodan prostor. Volite prirodu, putovanja, zanimaju vas filozofija, istraživački poslovi.

Jarac

I DEKADA (23.-31.12.)

Vladar Saturn

U vašem životu je sve pohod. Uporni ste, dosledni, ozbiljni i odgovorni.

Rano u životu se suočavate se sa odricanjem, a to je samo vaš uspon do vrhunaca.

II DEKADA (1.-10.1.)

Vladar Venera

Racionalni ste, štedljivi, a moguće je da vas zaslepi raskoš, pa i pohlepa. Dobro se snalazite u organizaciji posla i radu s ljudima. U ljubavi ste verni.

III DEKADA (11.-19./20.1.)

Vladar Merkur

Imate visoko mišljenje o sebi, mnogo ulažete u obrazovanje i karijeru. Težite duhovnom razvoju, a ni materijalna zadovoljstva nisu vam strana. Volite crni humor.

Vodolija

I DEKADA (20.-29.1.)

Vladar Uran

Društveni ste, duhoviti, gladni naprednih ideja i neobičnih iskustava. Volite ljude, originalni ste, neposredni i za većinu teško dokučivi. Duhom ste ispred svog vremena.

II DEKADA (30.-8.2.)

Vladar Merkur

Vrlo ste komunikativni, neposredni, mnogo razmišljate i brzo pričate. Najbolje vam leže kreativni poslovi i timski rad.

III DEKADA (9.-18/19.2.)

Vladar Venera

U vama se odvija sukob između starog i novog, između želje da krenete dalje i ostanete tu gde jeste. Možete mnogo postići u poslovima vezanim za modu, dizajn, nove tehnologije. Koliko god da ste skeptični, ne prestajete da istražujete sve što je novo i nepoznato.

Ribe

I DEKADA (19.-28.2.)

Vladar Neptun

Maštoviti ste, kreativni, možete biti nadareni za komponovanje, pisanje stihova, ples, književnost i glumu.

Izuzetno ste intuitivni, skloni idealiziranju i platonskim ljubavima. Nemate mnogo smisla za praktično.

II DEKADA (29.2.-9.3.)

Vladar Mesec

Romantični ste, ranjivi i emotivno nesigurni. Volite decu. Pomažete slabijima i nemoćnima. Teško odlazite iz roditeljskog doma. Majka ima posebnu ulogu u vašem životu. Zaljubljive ste prirode i u večitoj potrazi za srodnom dušom.

III DEKADA (10.-19.3.)

Vladari Mars i Pluton

Obdareni ste se*sepilom i vrlo ste vešti u zavođenju. Posesivni ste prema voljenoj osobi. Intuicija je vaš vodič kroz život. Za vas je bitno da imate jasan cilj u životu i razrađenu strategiju.