in

VELIKI HOROSKOP O NAJBOLJOJ I NAJGOROJ OSOBINI SVAKOG ZNAKA ZODIJAKA

Vaga Najbolje: Vaga – Najbolja u rješavanju sukoba, živi bez drame Vi ste osoba koja poznaje ljude. Niste nužno pričljivi, taj posao obavljaju neki drugi znakovi Zodijaka daleko bolje od vas. Međutim, niste osoba koja bi se slomila zbog tuđih osjećaja. Vrlo ste taktični: znate reći nekome istinu bez da ga istinski povrijedite. I jako […] More

Vaga

Najbolje: Vaga – Najbolja u rješavanju sukoba, živi bez drame

Vi ste osoba koja poznaje ljude. Niste nužno pričljivi, taj posao obavljaju neki drugi znakovi Zodijaka daleko bolje od vas. Međutim, niste osoba koja bi se slomila zbog tuđih osjećaja. Vrlo ste taktični: znate reći nekome istinu bez da ga istinski povrijedite.

I jako ste šarmantni pa ste ljudima privlačni i jako simpatični. Ispod svog romantičnog eksterijera, vi ste osoba koja iznad svega vrjednuje pravdu: ljudi brzo nauče da brzo opraštate, ali sporo zaboravljate i strpljenje vam ima svoje granice.

Najgore: Vaga – Nikada ne bira strane

Dok ste sjajni u opcijama vaganja, zloglasni ste kada je u pitanju donošenje čvrstih odluka. To vas je vjerojatno dovelo do većine problema u vašem životu. Kao Vaga, imate potencijal da budete stvarno lijeni, a to je nešto što je općenito porok zračnih znakova. Ono što je definitivno jedinstveno za Vage je tendencija da budu površne.

Obično ste zaslijepljeni vanjskom ljepotom neke osobe ili prvim dojmom, često do te mjere da zaboravite da je ta osoba više od onoga što vidite na prvom sastanku. Zbog toga često budete povrijeđeni. Također imate tendenciju biti nepouzdani, što dovodi do toga da nikada ne birate strane.