in

VELIKI HOROSKOP O NAJBOLJOJ I NAJGOROJ OSOBINI SVAKOG ZNAKA ZODIJAKA

Strijelac Najbolje: Strijelac – Uistinu prijatan i odvažan Kao Strijelac, vi se znate zabaviti. U cijelom zodijaku vi imate najveće srce, vi ste tip osobe koja će nekome dati hranu sa svog tanjura i odjeću sa sebe, samo zato što je to drugoj osobi potrebno. Vrlo ste jasni, do točke u kojoj se možete smatrati […] More

Strijelac

Najbolje: Strijelac – Uistinu prijatan i odvažan

Kao Strijelac, vi se znate zabaviti. U cijelom zodijaku vi imate najveće srce, vi ste tip osobe koja će nekome dati hranu sa svog tanjura i odjeću sa sebe, samo zato što je to drugoj osobi potrebno. Vrlo ste jasni, do točke u kojoj se možete smatrati malo neosjetljivima, ali ljudi koji vas zovu svojim prijateljem sretni su zbog toga jer znaju da ih nikad nećete lagati.

Vi ste tip osobe koja uvijek pokušava razmišljati šire nego što ste to učinili dan prije. Bilo da se radi o debati o smislu života ili odabiru puta kojim ćete voziti po cijeloj zemlji, vi ste tip osobe koja će stalno iznenađivati one koji vas podcjenjuju i osvojiti one koje ste tek upoznali.

Najgore: Strijelac – Za ništa se ne veže suviše duboko

Kao znatiželjna duša, vi ste tip osobe kojoj je doista teško vezati se za bilo što. Vaša predanost istini završava s bolnim osjećajima. Naravno, ta osoba možda je trebala nešto čuti, ali ako niste taktični, vaša iskrenost će odbiti ljude od vas. Strašno ste nestrpljivi, a zbog toga često možete djelovati kao osoba kojoj nije stalo.

Često mislite da će sve na kraju ispasti dobro jer će Svemir dopustiti da se to dogodi, ali to je iskreno nekada i nije slučaj i tada ćete biti strašno razočarani. Vaše prekomjerno samopouzdanje također vas dovodi u nevolje.