in

LJUBAVNI HOROSKOP OD 15. DO 30. JUNA: OVAN OPET ČEKA, BLIZANCI MORAJU BITI ZRELIJI, JARAC OSVAJA

Ovan Dok ćete vi u sebi slagati pjesničke riječi kako bi izrazili osjećaje, druga strana će krojiti kritike na vaš račun. Činit će vam se da već predugo čekate da se nešto pokrene na ljubavnom planu, ali ni jednu stepenicu ne može se preskočiti. Bik Jedan obiteljski problem opet će isplivati na površinu, a vi […] More

Ovan

Dok ćete vi u sebi slagati pjesničke riječi kako bi izrazili osjećaje, druga strana će krojiti kritike na vaš račun. Činit će vam se da već predugo čekate da se nešto pokrene na ljubavnom planu, ali ni jednu stepenicu ne može se preskočiti.

Bik

Jedan obiteljski problem opet će isplivati na površinu, a vi ćete se oko njega morati angažirati. To će vam uzeti i vremena i živaca, ali šta je, tu je. Uz malo truda uspjet ćete dovesti stvari u red. Voljena osoba i vi bit ćete dobro.

Blizanci

Mogli biste osjetiti grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte biti zreliji i konkretniji. Previše priče istina nikamo ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osjećate dobro i ispunjeno.