in

HOROSKOP I FACEBOOK: KO SE PREDSTAVLJA KAO SAVRŠEN A KO LAŽE SVE

Ovan se predstavlja kao savršen Pripadnici ovog znaka veoma su fokusirani na sebe, pa upravo oni najčešće obrađuju svoje fotke u Fotošopu kako bi ispali savršeno. Pre nego što ih prijatelj označi na fotografiji, oni to moraju da srede. Proveravanje novosti za njih nije praksa, već religija – moraju znati sve što se događa, ko […] More

Ovan se predstavlja kao savršen

Pripadnici ovog znaka veoma su fokusirani na sebe, pa upravo oni najčešće obrađuju svoje fotke u Fotošopu kako bi ispali savršeno. Pre nego što ih prijatelj označi na fotografiji, oni to moraju da srede. Proveravanje novosti za njih nije praksa, već religija – moraju znati sve što se događa, ko je s kim, kako izgleda… Ako se naljute, redovno brišu svoj profil, pa ga opet vraćaju.

Bik stavlja fotke hrane

Pripadnici ovog znaka su oni koji u objave vole da stavlju lepe fotografije luksuznih stvari, jela ili mesta. Ne vole kad drugi stavljaju patetične stihove ili pesme, ali prate trendove i uključuju se u razne popularne grupe. Ne preteruju sa svojim slikama, ali zato brišu tuđe objave, slike i komentare kojima nisu zadovoljni. Vole da se označavaju na putovanjima i neobičnim mestima.

Blizanci su najaktivniji

Pripadnici ovog znaka šampioni su Fejsbuka – bombarduju svojim fotografijama, stavljaju fotke dece, partnera, izveštavaju o svojim emocionalnim stanjima… Vrlo su aktivni, ali stvar je u tome da oni društvene mreže doživljavaju kao razbibrigu, a ne nešto ozbiljno, pa drugima često idu na živce objavama. Osim toga, vole što preko njih mogu da komuniciraju sa mnogima, pa im je inbox uvek natrpan.