in

HOROSKOP NESRETNIH VEZA: KOJA ŽENA PADA U DEPRESIJU, KOJA ODMAH KREĆE DALJE, A KOJU NIJE BRIGA ZA NJEGA?

JARAC Na ovom znaku se možda od svih najbolje manifestira promjena izazvana raskidom. Žena Jarac odmah po prekidu veze drastično mijenja duljinu i boju kose, nerijetko pobaca većinu stvari i osmišljava potpuno novi stajling jer ona ima projekt pod imenom “Nova ja”. I dok joj se svi dive zbog transformacije, ona shvaća da taj pokušaj […] More

JARAC

Na ovom znaku se možda od svih najbolje manifestira promjena izazvana raskidom. Žena Jarac odmah po prekidu veze drastično mijenja duljinu i boju kose, nerijetko pobaca većinu stvari i osmišljava potpuno novi stajling jer ona ima projekt pod imenom “Nova ja”. I dok joj se svi dive zbog transformacije, ona shvaća da taj pokušaj nije dovoljan da ne osjeća prazninu zbog raskida.

Naravno, rijetko kome će priznati da joj je teško i ponašat će se kao da je s njezinim životom sve u redu koliko god da se raspada u sebi. Bit će izuzetno podozriva prema potencijalnim novim partnerima, pa će joj trebati puno vremena da se nekome zaista prepusti i pokloni mu svoje povjerenje.

VODENJAK

Nikad se ne zna kako će ona podnijeti vijest o tome da je ostavljena, jer je izuzetno nepredvidljiva. Može biti skroz smirena, ali može i poludjeti i da se u njoj probudi zmaj koji svojim plamenom želi spržiti sve pred sobom. Ona ima problem s tim da često ne vidi da joj je bivši napravio uslugu time što je otišao, jer nije odgovarajuća osoba za nju. Umjesto toga, ona će ga kriviti na sve moguće načine.

I iz dana u dan će pomalo umirati u sebi, jer njoj svaki raskid djeluje ko kraj svijeta. Prekinut će svaki kontakt s njim, a ako se bude želio vratiti, teško će ga opet pustiti u svoj svijet. Uživat će u bezazlenim flertovima poslije raskida jer joj to hrani sujetu ali neće biti dovoljno odvažna za bilo što konkretnije od toga, jer njoj treba stvarno puno da nekoga preboli.
Nazovi

RIBE

Ona ne želi prihvatiti činjenicu da više nije u vezi, jer Ribe su ipak zaljubljenici u vječnu ljubav. U prvi mah želi nauditi sebi, jer ne može podnijeti toliku količinu bola, teška je i sebi i drugima jer neprestano misli i priča o bivšem partneru -malo ga diže u nebesa, malo ga pljuje. Iako je svjesna da bi trebalo prekinuti svaki kontakt s njim, ona se ne može obuzdati pa je na mahove izuzetno gruba u komunikaciji s njim, a onda slijedi transformacija u umiljatog mačića.

Plače do iznemoglosti, odbija hranu, često pije alkohol ne bi li se potpuno zatupila i prestala razmišljati o bivšem. Kada prođe taj prvi nalet, aktivno razmišlja o totalnoj promjeni života -da se preseli u drugi kraj grada ili promjeni sam grad, da postojeću karijeru zamijeni novom … Riba neće biti imuna na nove udvarače, jer će joj svatko tko joj posveti dovoljno pažnje pomoći da se vrati u normalu i da ponovno počne vjerovati u romantiku.