in

KAKO POSTIĆI DA U PORODICI NEMAŠ SVAĐA: DJEVICI NE POKAZUJ NERVOZU, BLIZANCU UVIJEK ODGOVORI NA PITANJA

Ako je vaš partner/dijete VAGA Održavat će dobre odnose sa svima, bit će sposoban prevladati i najteže trenutke uz osmijeh i obazrivo. Vaga, kojom vlada Venera, voli sve što je lijepo, harmonično, uravnoteženo i iz dna duše mrzi vulgarnost bilo koje vrste. Zbog toga vodite računa kada govorite, nemojte dopustiti da vam izleti neka ružna […] More

Ako je vaš partner/dijete VAGA

Održavat će dobre odnose sa svima, bit će sposoban prevladati i najteže trenutke uz osmijeh i obazrivo. Vaga, kojom vlada Venera, voli sve što je lijepo, harmonično, uravnoteženo i iz dna duše mrzi vulgarnost bilo koje vrste. Zbog toga vodite računa kada govorite, nemojte dopustiti da vam izleti neka ružna riječ.

Vage ne podnosi nepravdu ni u kakvom obliku. Budite uvijek otvoreni u odnosu sa svojim partnerom rođenim u tom znaku kako ne biste doživjeli da na vama dokazuje svoj osjećaj pravednosti.

Iako djeluje kao da nije zainteresirana za ono što se događa oko nje, Vaga se samo vješto prikriva. Nemojte se iznenaditi ako se vaš partner, miran kao janje, odjednom pretvori u razjarenu zvijer ukoliko je nešto izazove. Također, Vage su ljubomorne, iako to vješto skrivaju.

Kada vaše dijete rođeno u znaku Vage uđe u pubertet, morate imati beskrajno strpljenje. Iako je dotad bilo mirno i ljubazno, dijete odjednom može postati čangrizavo, kritizirati sve oko sebe i stalno gunđati. Ako se to dogodi, trebate ga pažljivo usmjeravati, koristeći istovremeno ljubav i strogost.