in

LAV: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

LAV I VODOLIJA Kreativnost, imaginacija, nadahnutost, ali i ravnodušnost Vodolije su u suprotnosti sa pribranošću egocentričnog i samo sebi okrenutog Lava. Ovo bi bila jedna sterilna veza. U fizičkom smislu, ovakva veza bi mogla da potraje izvesno vreme. Različitost stavova ne bi dozvolila nikakvu dublju i trajniju vezu. Ovakva suprotnost bi mogla da zainteresuje i […] More

LAV I VODOLIJA

Kreativnost, imaginacija, nadahnutost, ali i ravnodušnost Vodolije su u suprotnosti sa pribranošću egocentričnog i samo sebi okrenutog Lava. Ovo bi bila jedna sterilna veza. U fizičkom smislu, ovakva veza bi mogla da potraje izvesno vreme. Različitost stavova ne bi dozvolila nikakvu dublju i trajniju vezu. Ovakva suprotnost bi mogla da zainteresuje i jednu i drugu stranu, ali bi oni teško mogli da nađu razumevanje jedno za drugo.

LAV I RIBE

Zagonetka za obe strane. Lav nikada ne bi tačno znao koliko su Ribe tajanstvene ili popustljive (naročito ako je žena rođena u znaku Ribe). Lav ne bi nikada priznao, ali bi stalno bio intrigiran, dok bi Ribe bile privučene otvorenim stavom, zaštitom i sigurnošću koju pruža Lav.

LAV I OVAN

U slučaju da je žena Lav, a muškarac Ovan, ova veza ima veliku mogućnosti da uspe i ostvari harmoničan i skladan zajednički život. Naravno, pod uslovom da nijedna strana ne pokušava da dominira, već da odnosi među partnerima budu ravnopravni. U slučaju da je žena Ovan, a muškarac Lav vrlo su mali izgledi, možemo reći da je skoro nemoguće, da se ova veza održi.